Exclusiva YOTELE

Adara Molinero posa rumb a la pròxima edició de ‘Supervivientes’ a Telecinco

La guanyadora de ‘GH VIP 7’ està a punt de tancar la seva participació en el ‘reality’ de supervivència

Adara Molinero posa rumb a la pròxima edició de ‘Supervivientes’ a Telecinco
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

L’equip de ‘Supervivientes’ treballa en aquests dies a ple rendiment en la confecció del càsting de la seva pròxima edició a Telecinco. I ja hi ha un primer nom que promet convertir-se en protagonista. La cadena de Mediaset ha donat llum verda al fitxatge d’Adara Molinero, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

D’aquesta manera, es convertiria en el primer fitxatge potent de l’edició. La jove és tota una experta en ‘realities’ i una de les concursants més entregades a la causa. La seva naturalitat i el seu caràcter intens l’han convertit en el millor reclam per als espais de telerealitat.

Després d’haver passat per ‘Gran Hermano 17’, amb el qual es va donar a conèixer, va fer el gran salt a la popularitat amb ‘GH VIP 7’, del qual es va proclamar guanyadora per petició dels usuaris de xarxes socials i en el qual va protagonitzar una intensa història d’amor amb Gianmarco Onestini.

Adara Molinero també va participar a ‘El tiempo del descuento’, que es va emetre a continuació d’aconseguir el maletí del premi i que va acabar abandonant de manera precipitada. La seva gran repercussió mediàtica va provocar que la seva mare fes precisament el salt i participés a ‘Supervivientes 2020’.

Notícies relacionades

Després d’exercir de defensora d’Elena Rodríguez a les gales dels dijous, ara serà ella qui previsiblement es converteixi en nova «Robinson».

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest portal, Adara Molinero ja té l’acord pràcticament tancat amb la productora Bulldog TV i està previst que es firmi en els pròxims dies. Posteriorment se sotmetrà a l’exhaustiu examen mèdic que es fan tots els participants i que garanteix que viatjaran a Hondures en condicions òptimes de salut.