Musa del cine italià

Mor Gina Lollobrigida: així va ser el seu matrimoni amb l’empresari Javier Rigau

Mor Gina Lollobrigida: així va ser el seu matrimoni amb l’empresari Javier Rigau
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El món del cine està de dol. L’actriu italiana Gina Lollobrigida ha mort als 95 anys d’edat, segons s’ha comunicat aquest mateix dilluns. ‘Cuando llegue septiembre’, ‘Salomó i la reina de Saba’ o ‘La dona més bonica del món’ són alguns dels títols més reconeguts que va protagonitzar al llarg de la seva extensa trajectòria professional, per la qual va arribar a guanyar cinc premis David de Donatello. També va guanyar un Globus d’Or i compta amb una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood.

Més enllà de la seva prolífica trajectòria professional, Lollobrigida també va acaparar nombrosos titulars en la premsa del cor. La musa del cine italià es va casar l’any 2010 amb l’empresari Javier Rigau, 34 anys més jove que ella. Tot i que es van conèixer a finals de la dècada dels 70, no es van dir el ‘sí, vull’ fins més de tres dècades després. 

Ho van fer a través d’un matrimoni celebrat per poders a Barcelona que, més endavant, seria objecte d’un mediàtic conflicte entre la parella. El 2013, l’actriu va denunciar Rigau i el va acusar d’estafa. 

Notícies relacionades

«Podria haver sigut estafada per Javier, una persona infame, que podria haver-se casat amb mi per poders a Espanya sense que jo ho sabés i sense el meu consentiment, amb l’objectiu d’heretar els meus béns després de la meva mort. Vull aclarir aquest assumpte», va explicar en aquell temps. 

(En elaboració)

Temes:

Cine