Xarxes socials

Kiko Matamoros esclata contra Cristina Pedroche després de les campanades: «Televisió porqueria en estat pur»

El tertulià de ‘Sálvame’ va assegurar que «se li va entravessar el raïm davant la gran teatralització del dolor aliè»

Kiko Matamoros esclata contra Cristina Pedroche després de les campanades: «Televisió porqueria en estat pur»

TELECINCO / ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Pedroche continua generant multitud de reaccions arran del seu estilisme a les Campanades del 2022 a Antena 3. Després de conèixer que ha liderat de nou al costat d’Alberto Chicote, Kiko Matamoros ha esclatat contra la presentadora en una publicació que ha penjat al seu compte d’Instagram: «Crec que no soc l’únic al qual se li va entravessar el raïm davant la gran teatralització del dolor aliè».

«Això sí que és televisió porqueria en estat pur», va sentenciar Matamoros a la seva publicació d’Instagram, que va rebre respostes com la d’Isabel Rábago, que va recolzar les seves paraules amb una única paraula: «Amen».

Es pot recordar que, en una clara picada d’ullet a la situació que s’ha viscut aquest any amb la guerra a Ucraïna, Pedroche va portar a les campanades d’Antena 3 una capa que va ser una tenda de campanya real amb què l’ACNUR dona acollida als refugiats i un gran colom blanc amb una faldilla de tul dissenyats, respectivament, per Iñigo Garaizábal i Jacinto de Manuel.

«Avui, les persones refugiades tenen dret a aquesta il·lusió i a un futur en pau», va assegurar la presentadora en speech previ a mostrar en la retransmissió de la cadena d’Atresmedia el seu estilisme complet, que va ser ideat un any més per Josie.

El vergonyós comentari de Risto Mejide a Pedroche

Notícies relacionades

El vergonyós comentari de Risto Mejide a PedrocheNo ha sigut l’únic rostre de Mediaset que li ha dedicat una pulla a Cristina Pedroche. Durant la retransmissió de la Campanades de Mediaset, Risto Mejide va fer un desafortunat comentari, amb molt mal gust, dirigit als seus rivals, Cristina Pedroche i Ana Obregón.

«¿Ah sí? ¿Hi ha alguna cosa per anunciar? ¿Un embaràs? ¿La mort d’un ésser estimat? Això sempre dona audiència», va sentenciar el jurat de ‘Got Talent’ després que Mariló Montero li parlés de «nous començaments» com a desig per al 2023. Davant semblant comentari, Mariló es va limitar a respondre amb un senzill: «Això sempre passarà, per desgràcia. Ja te n’adonaràs, potser et concerneix».