Llista completa

Totes les estrenes de Netflix al gener: ’La chica de nieve’ i la temporada final de ‘Sky Rojo’ amb Rauw Alejandro

La sèrie protagonitzada per Milena Smit arribarà el pròxim 27 de gener

Totes les estrenes de Netflix al gener: ’La chica de nieve’ i la temporada final de ‘Sky Rojo’ amb Rauw Alejandro

YOTELE

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Netflix comença el mes de gener amb una important llista de tornades i estrenes molt esperades, entre elles, la de la tercera i última temporada de ‘Sky Rojo’, sèrie original espanyola escrita pels creadors de ‘La casa de papel’, que arribarà a la plataforma d’entreteniment divendres 27 de gener.

Aquesta tercera i última temporada de la ficció estarà formada per vuit episodis que tenen lloc sis mesos després de l’última batalla. Elles s’han regirat i han fugit. A ells els han humiliat, robat i arrasat. Però d’aquestes cendres en neixen l’odi del Romeo i la venjança del Moisés, que té una aliança sense fissures que només coneix una obsessió: trobar i matar les que els van enfonsar la vida.

L’elenc de ‘Sky Rojo’ comptarà amb la presència de Rauw Alejandro, tal com Yotele va informar en exclusiva fa uns mesos. El cantant s’incorporarà a la tercera i última temporada de la ficció per donar vida a un nou personatge. Segons la informació a què va tenir accés aquest portal, el cantant va arribar a un acord amb la productora Vancouver i la plataforma de pagament.

’La chica de nieve’ – Estrena – 27 de gener

Notícies relacionades

Una altra de les estrenes destacades de Netflix aquest mes de gener, ‘La chica de nieve,’ arribarà divendres 27. Màlaga, 2010, cavalcada dels Reis Mags. El moment més màgic de l’any es torna en malson per a la família Martín quan la seva filla Amaya desapareix entre la multitud. La Miren (Milena Smit), una periodista en pràctiques, comença una investigació paral·lela a la de la inspectora Millán (Aixa Villagrán) que despertarà aspectes del seu passat que hauria volgut oblidar. Amb l’ajuda del seu col·lega periodista Eduardo (Jose Coronado), la Miren no s’aturarà fins que trobi la nena. ¿On és l’Amaya Martín? 

’Cowboy de Copenhaguen’ – Estrena – 5 de gener

’Cowboy de Copenhaguen’ és una sèrie policíaca de suspens que narra, en sis episodis, les aventures de la seva enigmàtica i jove heroïna, la Miu, que, després d’una vida de servei i a punt de començar de zero, recorre el sinistre paisatge del món criminal de Copenhaguen. Mentre busca justícia i executa la seva venjança, topa amb la seva arxienemiga, la Rakel, i totes dues s’embarquen en una odissea pel món natural i sobrenatural. Al final, el passat transforma i defineix el futur de totes dues mentre descobreixen que no estan soles, que en són moltes.

Altres estrenes:

  • 1 de gener – ‘Caleidoscopio’ (Minisèrie)

  • 4 de gener – ‘La vida mentirosa de los adultos’ (Sèrie)

  • 5 de gener – ‘Ginny y Georgia’ (T2)

  • 6 de gener – ‘Los crímenes de la academia’ (Pel·li)

  • 12 de gener – ‘Vikingos: Valhalla’ (T2)

  • 19 de gener – ‘Aquellos maravillosos 90’ (Sèrie)

  • 27 de gener – ‘La gente como vosotros’ (Pel·li)

  • 27 de gener – ‘Agencia Lockwood’ (Sèrie)

  • 31 de gener – ‘Pamela Anderson: Una historia de amor’ (Docu)

  • 31 de gener – ‘Break Point’ (Docu)

Temes:

Netflix