A les 22:00 hores

Especial de ‘Duel de veus’ en À Punt per Nadal: enganxades entre capitans i actuacions brutals

Els concursants cantaran temes dels anys setanta per buscar tant la victòria individual com la grupal

Especial de ‘Duel de veus’ en À Punt per Nadal: enganxades entre capitans i actuacions brutals

À PUNT MEDIA

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

À Punt emet aquesta nit, a les 22:00 hores, una nova gala de ‘Duel de veus: la batalla final’. Una setmana després d’obrir les portes del programa amb actuacions brutals, enganxades entre capitans, veredictes d’un exigent jurat i la victòria de Mayo després d’una interpretació que ens va deixar bocabadats, l’escenari està preparat per a les actuacions dels 10 concursants que ens faran ballar, emocionar-nos i reviure una altra època amb The Beatles, Elton John i Barry White, entre d’altres.

La música dels anys setanta es converteix en protagonista en una gala conduïda per Àlex Blanquer. L’equip blau, capitanejat per Samantha, està format per Domingo (València), Mayo (Rossell, Baix Maestrat), Lau Sánchez (Elda, Vinalopó Mitjà), Andrea Carreres (Crevillent, Baix Vinalopó) i Lucía (Vilamarxant, Camp de Túria). Pere Aznar defensa l’equip blau amb Dayan (Castelló de la Plana, la Plana Alta), José de la Vega (Alacant, l’Alacantí), José Antonio (Puçol, l’Horta del Nord), Ilu Pérez (Petrer, Vinalopó Mitjà) i María La Caria (argentina que viu a València).

Tant Pere com Samantha preparen cada setmana els equips per aconseguir la victòria i poden optar a un comodí per canviar l’elecció de concursant, entre altres novetats.

Un jurat de luxe a ‘Duel de veus’ i premis suculents

Notícies relacionades

Sole Giménez, un dels referents musicals del país, Gisela, que va viure la primera gala com a jurat i va quedar fascinada del nivell, i Arkano, raper alacantí que va disfrutar d’una gala de molt ritme i molt bon rotllo, són els encarregats de decidir setmana rere setmana qui és l’artista total del País Valencià.

En aquesta edició especial, el guanyador o guanyadora s’emportarà 7.000 euros de premi però, a més, hi ha premi per a l’equip guanyador que gala rere gala suma punts per cada actuació individual, actuació coral (duo o trio) i duel final i valoració per part del jurat i capitans. ‘Duel de veus’ és un ‘talent show’ d’À Punt Televisió Valenciana produït per Illusionmedia TV, Europroducciones i PT Mitjana.

Temes:

Música