Segueix la polèmica

El dur atac d’Anabel Alonso... ¿a Patricia Conde?: «M’estressa més deure un milió a Hisenda»

L’actriu ha escrit un controvertit comentari que estaria dirigit a la concursant de ‘Masterchef Celebrity 7’

El dur atac d’Anabel Alonso... ¿a Patricia Conde?: «M’estressa més deure un milió a Hisenda»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les acusacions de Patricia Conde cap a ‘Masterchef Celebrity’ continuen fent parlar, també entre alguns dels famosos que han participat en el programa. Mentre que alguns com El Sevilla han recolzat la seva valentia a l’hora d’explicar com es va sentir durant les gravacions, d’altres han optat per sortir en defensa del format. En aquest segon grup es troben, principalment, els qui continuen col·laborant amb l’espai produït per Shine Iberia

Una d’elles és Anabel Alonso, que tornarà a les cuines de ‘Masterchef’ en els especials que emetrà TVE aquest Nadal. En el seu compte de Twitter, l’actriu ha publicat un dur missatge que estaria dirigit a la val·lisoletana, com han interpretat la gran majoria d’usuaris que han reaccionat a la publicació. 

«Doncs a mi m’estressa molt més deure més d’un milió a Hisenda que qualsevol programa de televisió, així us ho dic», va comentar Anabel en el que seria una clara al·lusió al deute de Patricia Conde amb el fisc. Es pot recordar que, aquest any, la presentadora de ‘Sé lo que hicisteis...’ va tornar a aparèixer en la llista de contribuents que deuen a Hisenda més de 600.000 euros. En concret, la xifra que deu arriba a 1,04 milions.

Notícies relacionades

Les paraules d’Anabel no han passat desapercebudes i molts tuitaires han respost a la seva contundent publicació. «No barregis unes coses amb d’altres», «aquest comentari em sembla una cagada» i «menysprear la salut mental d’algú és injustificable» són alguns dels missatges que poden llegir-se. 

Aquesta no és la primera vegada que la intèrpret deixa un encàrrec dirigit a Patricia Conde des que va esclatar la polèmica. L’1 de desembre, després que la concursant de ‘Masterchef Celebrity 7’ deixés caure que dos companys podien haver consumit droga, Anabel va mostrar el seu malestar: «Que maca convertint en sospitosos de drogoaddicció tots els seus companys».