Aquest desembre

Prime Video posa data d’estrena a ‘A new era’, la nova docusèrie del Barça

La sèrie documental compta amb accés a imatges exclusives sobre el procés de reconstrucció emprès per l’entitat blaugrana

Prime Video posa data d’estrena a ‘A new era’, la nova docusèrie del Barça

EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El compte enrere per a l’estrena de ‘FC Barcelona, a new era’ a Prime Video ja ha començat. La plataforma d’entreteniment ha revelat aquest dilluns que la nova docusèrie sobre el club culer arribarà al seu catàleg d’àmbit mundial dimecres vinent, 28 de desembre.

La sèrie documental de cinc episodis produïda per Barça Studios que recull la intrahistòria dels dos últims anys del club, marcats per la reconstrucció de la plantilla del primer equip de futbol i la regeneració econòmica i institucional de l’entitat blaugrana.

Aquest projecte descobreix tots els detalls dels dos últims anys del club, vistos des de la perspectiva de l’equip, i recull els canvis de la plantilla a partir de la renovació institucional produïda després de les eleccions a la presidència i l’arribada de la nova junta directiva de Joan Laporta.

Notícies relacionades

Una història que comença el 14 d’agost del 2020, quan el Barça va viure un dels resultats més dolorosos de la seva història amb el 2-8 de Lisboa contra el Bayern Munic en els quarts de final de la Champions, i s’acaba amb la pretemporada 2022/23.

‘FC Barcelona, a new era’  s’incorpora al catàleg de docusèries relacionades amb l’esport de Prime Video, en què s’inclouen títols com ‘El corazón de Sergio Ramos’, ‘La leyenda de Sergio Ramos’, ‘Six Dreams’, ‘All or Nothing’, ‘Alexia: Labor Omnia Vincit’, ‘Fernando’, ’MotoGP Unlimited’, ‘Sáinz. Vivir parar competir’ i ’Simeone. Vivir partido a partido’, entre molts altres.