A les 22.25 hores

‘Viaje al centro de la tele’ rendeix aquesta nit homenatge a Camilo Sesto a La 1 de TVE

L’espai repassa la seva trajectòria a través d’algunes de les actuacions i entrevistes més recordades a RTVE

‘Viaje al centro de la tele’ rendeix aquesta nit homenatge a Camilo Sesto a La 1 de TVE

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22.25 hores, una nova entrega de ‘Viaje al centro de la tele’. L’espai rendeix homenatge a Camilo Sesto amb un especial d’estrena per repassar la seva trajectòria a través d’algunes de les actuacions i entrevistes més recordades a RTVE.

Fruit d’una recerca minuciosa dins de l’arxiu de RTVE, en aquest ‘Viaje al centro de la tele’ podrem veure i escoltar les seves cançons més emblemàtiques com ara ‘Vivir así es morir de amor’, ‘Algo de mí’, ‘El amor de mi vida’, ‘Melina’, ‘Perdóname’ i ‘Mola mazo’, entre moltes d’altres. 

Notícies relacionades

També recorrerem les versions que han fet diferents artistes d’aquests temes immortals com ara Nathy Peluso, El Canto del Loco, David Bisbal, Raphael, Mónica Naranjo... els duets, les entrevistes, les anècdotes i un apartat molt especial dedicat al musical que el va consagrar, ‘Jesucristo Superstar’. D’aquest espectacle, arriscat i molt innovador per a l’època, hem rescatat imatges fruit de la constant digitalització de l’arxiu de RTVE. 

A més, ‘Viaje al centro de la tele’ ha capturat altres imatges, personals i professionals, que han sigut poc o mai vistes abans. Per exemple, cantant el mític tema ‘Volver, volver’ i fent gala de les seves qualitats vocals, en un concert emocionat fins al punt que s’apaga la seva veu, dedicant-li un tema a la seva mare, etc... 

Temes:

TVE Camilo Sesto