Possibles moviments

Antena 3 deixa ‘Boom’ en ‘stand by’ després de 8 anys, ¿davant l’arribada de Sonsoles Ónega?

El concurs es continuarà emetent diverses setmanes fins a oferir totes les seves entregues gravades, tot i que el seu plató no s’ha tancat

Antena 3 deixa ‘Boom’ en ‘stand by’ després de 8 anys, ¿davant l’arribada de Sonsoles Ónega?

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / YOTELE

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

La programació de les tardes d’Antena 3 podria comptar amb una important novetat. Després de complir-se un any del final d’‘Ahora Caigo’ amb Arturo Valls, la cadena principal d’Atresmedia ha emès l’ordre d’aturar les gravacions de ‘¡Boom!’, el concurs de les bombes i els cables presentat per Juanra Bonet, després de vuit anys en antena, segons avança el portal Vertele.

De moment, el concurs de Gestmusic es continuarà emetent diverses setmanes fins a oferir totes les entregues que té gravades. És a dir, la decisió d’Atresmedia és la de no fer més episodis del format, i per tant allargar la seva trajectòria. A més, segons la informació de l’esmentat mitjà, el seu plató no serà tancat, per la qual cosa puntualment Atresmedia podria sol·licitar la gravació de més entregues per encaixar a la seva graella o permetre-li preparar el seu relleu.

Aquest moviment pot estar justificat per la pròxima arribada del nou programa de Sonsoles Ónega, l’últim gran fitxatge d’Atresmedia. Segons ha conegut YOTELE, l’equip del nou espai de la presentadora ha començat aquest dilluns, 5 de setembre, a treballar en els estudis de la cadena a San Sebastián de los Reyes.

Notícies relacionades

Tot fa indicar que el nou programa de Sonsoles Ónega s’emetrà en aquesta franja horària, si bé és una revisió que encara no s’ha tancat, a l’espera que l’equip perfili el format amb què s’incorporarà a la graella del canal principal d’Atresmedia.

EN ELABORACIÓ.

Temes:

Antena 3