En plena producció

Sonsoles Ónega presentarà l’especial pel 50è aniversari de la Reina Letizia de Telecinco

L’especial, produït per Unicorn, farà un exhaustiu repàs de la seva trajectòria personal i professional

Sonsoles Ónega presentarà l’especial pel 50è aniversari de la Reina Letizia de Telecinco

MEDIASET / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Mediaset també produirà un especial amb motiu del 50è aniversari de la Reina Letizia. El grup audiovisual ha anunciat aquest dimecres que ha posat en marxa la producció d’una nit especial per commemorar l’aniversari de la monarca, que seràpresentat per Sonsoles Ónega i que formarà part de l’oferta de continguts de Telecinco la temporada vinent.

La presentadora de ‘Ya es mediodía’ estarà al capdavant d’aquest reportatge biogràfic produït en col·laboració amb Unicorn Content (’El programa de Ana Rosa’), que farà un exhaustiu repàs de la seva trajectòria personal i professional, i també repassarà l’evolució de la seva figura des que es va fer públic el seu compromís amb el Príncep d’Astúries el 2003 fins a l’actual paper institucional com a reina consort d’Espanya.

A través d’imatges d’arxiu, entrevistes i testimonis, aquest reportatge especial es centrarà en el paper que ha exercit com a periodista, princesa, mare i reina durant els 50 anys que complirà el setembre vinent

L’especial de Mediaset i Unicorn Content no és l’únic contingut televisiu que ha repassat la figura de la Reina Letizia. Recentment, ‘Los Borbones: una familia real’, sèrie documental dirigida per Ana Pastor (Newtral) i Aitor Gabilondo (Alea Media), també ha dedicat un capítol a la figura de la monarca.

En aquesta entrega, la sèrie mostra les dificultats que ha hagut de fer front la reina Letizia per entrar a formar part de la Família Reial. En paraules del periodista, Iñaki Gabilondo, que la neta d’un taxista s’hagi convertit en reina d’Espanya «ha sigut una epopeia». 

Notícies relacionades

El documental es fa ressò de les declaracions de l’exmarit de Letizia, el professor Alonso Guerrero. També s’endinsa en la infància de Letizia i ofereix un valuós material d’arxiu d’aquells anys: les classes de ballet amb les seves germanes, les seves companyes d’escola i les seves professores. Quan Letizia continua els seus estudis, viatja a Mèxic, on va arribar a protagonitzar una mítica portada de disc del grup mexicà Maná. 

En aquest capítol, a més, els espectadors podran escoltar de primera mà el testimoni dels amics de Letizia Ortiz i veure imatges desconegudes dels seus anys de formació, el seu pas per diferents programes informatius, les últimes entrevistes que va concedir i el seu últim ‘Telediario’ abans d’anunciar el compromís amb l’hereu al tron, el príncep Felip. 

Temes:

Letizia Ortiz