Xarxes socials

Mercedes Milá compleix un desig: entrevistarà William Levy per a Movistar Plus+

La periodista revela al seu perfil d’Instagram que conversarà amb l’actor cubà

Mercedes Milá compleix un desig: entrevistarà William Levy per a Movistar Plus+

MOVISTAR PLUS+ / ATRESMEDIA TELEVISIÓN

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

Mercedes Milá complirà un somni que tenia des de fa temps. La presentadora de ‘Milá vs. Milá’ ha anunciat aquest dimarts a les xarxes socials que entrevistarà William Levy, el seu ídol i protagonista de sèries com ‘Café con aroma de mujer’ (Netflix), conversa que s’emetrà a Movistar Plus+, tot i que encara no se n’ha revelat ni el dia de la trobada ni el d’emissió.

«No sé ni com dir-vos-ho, però, després de tant esperar i de tantíssim entendre el que us estava passant i de preguntar-me per què no l’entrevistava, ha arribat el moment. L’entrevista es farà. No us diré que no he passat moments de nervis perquè les fotos de Susanna Griso tenen la seva gràcia. Perquè, per un moment, pensava que seria ella qui l’entrevistaria, i llavors sí que em suïcido, però no hi ha notícia», va afirmar la periodista en algunes de les ‘stories’ al seu compte d’Instagram.

Després, en aquestes ‘stories’, Milá confessava que no havia pensat mai tant en una entrevista com la que li farà a l’actor cubà: «Sense preparar-m’ho gaire, perquè miraré de no portar papers ni res de res. Aspiro que tot el que passi a l’entrevista em surti del cor, que és molt, a més de molta curiositat. ¡Uf! No m’ho crec, no m’ho crec... ¿Sabeu el que és recordar tot això enmig de la nit i apuntar coses en un quadern amb un llapis?».

«És que mira que és bonic. Un regal tan bonic que comparteixo amb totes vosaltres, i algun altre, perquè hi ha un altre noi, que estic contentíssima. I no estic nerviosa, sinó expectant», va afirmar la comunicadora sobre aquesta entrevista, que, probablement, la produirà Zanskar (’Volando voy’, ‘Planeta Calleja’) en una espècie de format especial per a la plataforma de pagament.

Notícies relacionades

Aquesta notícia es produeix dies després que Susanna Griso fes pública la seva trobada amb William Levy, esmentant directament Mercedes Milá per, amb molt d’humor, fer-li una mica d’enveja. «Em temo molt que Mercedes Milá no em perdonarà aquest sopar amb William Levy», escrivia la periodista al compte personal d’Instagram.

La reacció de Mercedes Milá no es va fer esperar i, a la mateixa publicació, hi escrivia un missatge explicant, en el mateix to divertit, com s’havia pres que el privilegi d’asseure’s amb William Levy a la mateixa taula no hagi sigut seu:  «¡No t’ho perdonaré mai, Susanita, mona! Mai. Primer vas començar amb el cartronet i ara al natural. Molt malament, molt malament. M'he posat malalta, que ho sàpigues».