A ‘la Sexta Noche’

Jorge Sanz sobre l’escàndol de les mascaretes: «Em sembla de molta vergonya enganyar així el teu país»

L’actor no va dubtar a criticar la presumpta estafa que va portar a terme l’Ajuntament de Madrid

Jorge Sanz sobre l’escàndol de les mascaretes: «Em sembla de molta vergonya enganyar així el teu país»

laSexta

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

L’actor Jorge Sanz ha sigut entrevistat a ‘la Sexta Noche’ el dissabte 23 d’abril i en un determinat moment, ha sigut preguntat sobre l’escàndol que envolta l’Ajuntament de Madrid per l’adquisició irregular de mascaretes en el pitjor moment de la pandèmia. Una pregunta que no ha tingut cap objecció en respondre de manera clara i directa.

L’artista va qualificar de vergonyosa la presumpta estafa que s’atribueix a Luis Medina i Alberto Luceño, les dues persones que haurien cobrat grans comissions per fer arribar al Consistori material sanitari en el pitjor moment de la pandèmia.

L’actor no va dubtar a carregar contra aquestes dues persones: «Són uns patriotes. Caldrà veure quantes banderetes d’Espanya porten. Em sembla de molta vergonya enganyar així el teu país... que li donin quatre braçalets més amb la bandera d’Espanya», suggeria Sanz de manera irònica.

Notícies relacionades

«Em va preguntar si pagava impostos i em va dir que són sagrats. És el millor invent de la història de la Humanitat», va parafrasejar Jorge recordant el que en el seu moment va dir Fernando Trueba. Unes paraules a què ell en va afegir unes quantes més: «Els serveis públics que tenim a Espanya són impagables. És tal la benedicció que tenim».

L’actriu María Barranco, que també va ser present durant l’entrevista, va assenyalar un fet que a ella li fa por: «Hi ha un estatus, com si fos el pa de cada dia, entorn de la corrupció, el frau, però des dels de dalt fins als de baix els sembla molt bé emportar-se’l mort», va asseverar.