Ho explica a les xarxes

Boris Izaguirre, ingressat i a punt de ser operat per evitar «qualsevol risc cardiovascular»

El presentador ha explicat com es troba a través d’una publicació d’Instagram

Boris Izaguirre, ingressat i a punt de ser operat per evitar «qualsevol risc cardiovascular»

INSTAGRAM (@borisizaguirre)

1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Boris Izaguirre sorprenia aquest diumenge els seus seguidors amb la publicació d’una fotografia des de l’hospital. El popular presentador es manté ingressat i haurà de sotmetre’s a una operació, tal com ell mateix s’ha encarregat d’explicar a les xarxes socials per tranquil·litzar i evitar qualsevol tipus de rumor o especulació respecte a això. 

«¡Feliç diumenge de Rams!», començava escrivint al costat d’una imatge en la qual apareix llegint un diari. En el text explica que passarà uns dies «en observació mèdica» abans que els metges li practiquin «una intervenció quirúrgica que m’allunyi definitivament de qualsevol risc cardiovascular»

Sense donar més detalls sobre el seu estat, Boris s’acomiadava amb unes paraules d’agraïment per als seus més de 600.000 seguidors: «¡Gràcies a tots pel vostre interès i carinyo!». 

Notícies relacionades

Aquest matí, l’escriptor ha tornat a passar pel seu compte d’Instagram amb una publicació carregada d’optimisme. «¡Estimats amics! Bon dia, jo animat i esperant que la ciència faci la seva feina», escrivia en un text acompanyat d’una altra fotografia des del centre hospitalari en què es troba. 

Les publicacions de Boris s’han omplert de missatges carregats de carinyo i recolzament de persones anònimes. També li han enviat ànims companys de professió i rostres coneguts com Màxim Huerta, Mario Vaquerizo, Ana Obregón, Juan Avellaneda, Judit Mascó, Anne Igartiburu, Paloma Cuevas, Anna Simón, Valeria Vegas, Nagore Robles o Jesús Vázquez, entre molts d’altres.