A ‘Socialité’

Leticia Sabater assegura que el primer èxit de Laura Pausini també és seu: «La lletra és igual»

L’autora de la ‘Salchipapa’ assegura que ella també va gravar ‘La soledad’, al mateix temps que Pausini

Leticia Sabater assegura que el primer èxit de Laura Pausini també és seu: «La lletra és igual»
1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

Laura Pausini està d’actualitat amb l’estrena de la seva pel·lícula. Però hi ha una persona disposada a desmuntar tota aquesta història, Leticia Sabater. La cantant de ‘La salchipapa’ ha parlat amb ‘Socialité’ i ha assegurat que ‘La soledad’, el primer èxit de la italiana, també és seu.

L’artista assegura que ella també va gravar aquest mateix tema en espanyol, alhora que Pausini feia el mateix en italià. Per aquesta raó, Sabater no creu que el tema popular de la italiana expliqui realment unes vivències reals. La cançó de l’espanyola té de títol ‘Como el primer amor’, però «la melodia i la lletra és exactament la mateixa que la de Laura Pausini».

«És una cançó que ens van donar alhora, a tu en italià i a mi me la van donar en espanyol. La vam gravar el mateix any i va sortir alhora. A mi em dol una miqueta que mai s’hagi reconegut que aquesta cançó és meva també», reconeix la presentadora davant les càmeres de Telecinco.

Notícies relacionades

El programa ha volgut preguntar a Laura sobre això i ella s’ho ha pres amb humor, i ha assegurat que vol conèixer la persona que interpreta el tema en espanyol. No obstant, recalca que la cançó «és la meva història personal perquè el Marco és el meu primer nòvio, que em va trair i em va fer descobrir, quan era adolescent, el que era sentir-se sola».

No obstant, Leticia manté la seva versió dels fets: «Laura, aquesta meravellosa història d’amor no és només teva. També és meva. Bé, diria que incumbeix tres persones: el Marco, tu i jo», concloïa la polifacètica artista.