A Costa Rica

Resines va parlar amb Calleja sobre la seva salut abans del seu ingrés per covid: «Valoro més el fet d’estar viu»

L’actor va protagonitzar aquest dilluns una nova entrega de ‘Planeta Calleja’, gravada mesos abans de la seva hospitalització

Resines va parlar amb Calleja sobre la seva salut abans del seu ingrés per covid: «Valoro més el fet d’estar viu»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antonio Resines va rebre l’alta hospitalària divendres passat després d’haver estat ingressat 48 dies per complicacions derivades de la covid. Per a sorpresa de molts espectadors, durant la nit d’aquest dilluns va reaparèixer a ‘El hormiguero’ a través d’una videotrucada per parlar de la seva experiència i informar de com es troba actualment. I minuts després, Cuatro va emetre una nova entrega de ‘Planeta Calleja’ amb l’actor com a protagonista. 

Durant la seva aventura a Costa Rica amb Jesús Calleja, gravada abans de la seva hospitalització, Resines va parlar sobre altres patologies que ha tingut. «¿Vas tenir més mogudes a part del cor?», li va preguntar el lleonès al seu convidat, que també ha superat un càncer de colon

«Vaig caure d’una moto i em vaig trencar la mà. Quan vaig anar a l’hospital em van dir que tenia anèmia, que estava perdent sang per algun costat. Quan em van fer la colonoscòpia, el metge em va dir que em donaria una notícia bona i una altra de dolenta. Em va dir que tenia càncer però que estava molt ben situat. No em van fer ni químio ni ràdio», va relatar Resines. 

Notícies relacionades

En el preoperatori, l’anestesista li va recomanar que acudís al cardiòleg: «Allà sí que em van posar directament a quiròfan. No hauria aguantat l’operació. El que em va fer por va ser el cor». L’actor va comentar que ara es troba «bé» del tot i va llançar una recomanació: «A partir dels 50 anys és bo fer-se una colonoscòpia cada dos o tres anys. Si t’ho detecten a temps et salves». 

«Sense donar-li molta importància i sense posar-nos transcendentals, valoro molt més el fet d’estar viu. No t’ho pots ni imaginar. Abans no ho penses», va comentar Resines durant la seva xerrada amb Calleja: «Vaig començar a valorar seriosament les coses. Tot i que estigui acollonit aquí a dalt, s’hi està de puta mare. I això no tinc cap ganes de perdre-ho».