Vídeo

Així va retransmetre Eurosport la plata olímpica de Queralt Castellet, amb Broncano com a comentarista

José Manuel Tallada i Regino Hernández van estar acompanyats pel presentador de ‘La resistencia’

Així va retransmetre Eurosport la plata olímpica de Queralt Castellet, amb Broncano com a comentarista
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Queralt Castellet va fer història durant la matinada d’ahir a l’aconseguir la primera plata i la cinquena medalla per a Espanya en uns Jocs Olímpics d’Hivern. «Fa molt temps que esperem i somiem», va assegurar amb emoció la catalana després d’aconseguir aquesta gesta en la prova ‘halfpipe’ de ‘snowboard’ a Pequín 2022. 

Paquito Fernández Ochoa, Blanca Fernández Ochoa, Javier Fernández i Regino Hernández són els esportistes que també van aconseguir medalla en uns Jocs d’hivern. L’últim d’aquests ha sigut, precisament, un dels encarregats de narrar aquest esdeveniment històric a Eurosport, en companyia de José Manuel Tallada i un popular rostre televisiu: David Broncano

El presentador de ‘La resistencia’, que ja havia avançat en el seu programa que comentaria algunes proves de la cita esportiva, va participar en l’emocionant retransmissió del canal. «¡Doncs ja és aquí! ¡Queralt Castellet és medalla de plata!», va exclamar Tallada, una de les veus més emblemàtiques d’Eurosport, entre els aplaudiments dels seus companys: «Espectacular el que acabem de viure». 

«¡Vinga! Increïble, ¿eh?», apuntava, per la seva banda, el còmic de Movistar Plus+ abans de fer broma amb la resta de la prova: «No ho veurem pràcticament, ens estem tirant pràcticament pel passadís fent la croqueta»

Notícies relacionades

Més tard, a les xarxes socials d’Eurosport, Broncano va fer balanç del seu paper com a comentarista: «Ha sigut sensacional. Ens ho hem passat súper bé i ha sigut emocionant. Més enllà de la competició esportiva, és un assoliment general per a l’esport del país». 

«És un esport minoritari i, per tant, és molt més difícil aconseguir-ho. Només veure-li la cara i el somriure quan ha acabat, t’identifiques amb tota la feina que ha fet. És un orgull per a tothom», va afegir el presentador, que també va destacar la feina de Regino Hernández i José Manuel Tallada: «Són increïbles. Tallada com a comentarista és un referent absolut»