Prenen mesures

‘Secret Story’ nomina disciplinàriament dos concursants per «sobrepassar els límits de la convivència»

Carlos Sobera comunicarà la decisió als habitants de la casa durant la gala d’aquesta nit

‘Secret Story’ nomina disciplinàriament dos concursants per «sobrepassar els límits de la convivència»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La casa dels secrets treu foc pels queixals amb els continus enfrontaments i discussions entre els seus habitants. Els frecs en la convivència són habituals, però dos concursants haurien traspassat una línia vermella i l’organització de ‘Secret Story’ ha decidit imposar-los una sanció que coneixeran durant la gala d’aquest dimecres. 

L’encarregada de comunicar aquesta notícia ha sigut Sonsoles Ónega. Durant el temps dedicat al ‘reality show’ a ‘Ya es mediodía’, la presentadora ha explicat que Brenda i Nissy es jugaran l’expulsió el pròxim dimecres al costat de la resta de nominats. 

«Tenim una última hora en exclusiva. Carlos Sobera imposarà una nominació disciplinària a dos concursants que han sobrepassat els límits de qualsevol convivència. Estem parlant de Brenda i de Nissy», ha revelat la periodista. 

Notícies relacionades

De moment es desconeix l’episodi concret que ha fet que el programa intervingui en l’assumpte. Els espectadors ho descobriran a la gala d’aquesta nit, que expulsarà un dels tres nominats: Alberto, Álvaro o Carmen

A més, Nagore Robles entrarà a la casa en substitució de Kiko Rivera per conviure temporalment amb els concursants. La col·laboradora tindrà un paper fonamental en la nova prova setmanal, segons avança Telecinco. 

Temes:

Secret Story