Candidatura sorpresa

Cristina Ramos, entre els candidats a representar San Marino en Eurovisió 2022

La guanyadora de la primera edició de ‘Got Talent España’ competirà per succeir Senhit al festival europeu

Cristina Ramos, entre els candidats a representar San Marino en Eurovisió 2022

TWITTER / EUROVISIONSMRTV

2
Es llegeix en minuts
Sergio López Martín
Sergio López Martín

Redactor

Especialista en televisió d'entreteniment, realitys, talents, Eurovisió, Melodifestivalen i música

Ubicada/t a Còrdova

ver +

La preselecció de San Marino per triar el seu representant a la pròxima edició del Festival d’Eurovisió el 2022 tindrà presència espanyola. La televisió pública de la Sereníssima República ha fet pública la llista dels 10 participants que competiran el pròxim 19 de febrer a ‘Una Voce per San Marino’, entre els quals es troba Cristina Ramos.

Tot i que, de moment, es desconeix amb quin tema competirà en aquest format, la cantant canària optarà a participar en el certamen europeu després d’haver participat en importants programes de ‘Got Talent España’ (Telecinco) i ‘La voz México’ (Televisa), ‘Tu cara me suena’ (Antena 3) i d’‘America’s Got Talent The Champions’ (NBC), entre d’altres.

Francesco Monte, Burak Yeter & Alessandro Coli, Valerio Scanu, Blind, Ivana Spagna, Matteo Faustini, Tony Cicco & Deshedus & Alberto Fortis, Fabri & Labiuse feat MIODIO i Achille Lauro, que acaben de participar en l’última edició del Festival de Sanremo amb el tema ‘Domenica’, seran els altres 9 rivals de l’artista espanyola en aquesta preselecció de San Marino, que serà presentada per Senhit, el seu representant l’any 2021 amb el tema ‘Adrenalina’.

No és la primera vegada que Cristina Ramos intenta participar en el Festival d’Eurovisió. En una trobada amb la premsa prèvia a la vuitena edició de ‘Tu cara me suena’, la canària va confirmar que va ser una de les artistes que TVE va estudiar per a l’elecció interna del representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió de l’any 2020, edició que va ser cancel·lada per la pandèmia, sent, finalment, Blas Cantó l’elegit: «Això, per a mi, va ser estar al cinquè núvol del més enllà».

«Com que vam veure que em nomenaven molt, vam dir d’estar preparats i presentar un tema. TVE es va posar en contacte amb el nostre equip i vam estar entre les opcions que estudiava per a la candidatura d’aquell any», va contestar al ser preguntada per YOTELE sobre el tema.

‘Une Voce per San Marino’, la pre de San Marino que es podrà veure a Ten

‘Une Voce per San Marino’, la pre de San Marino que es podrà veure a TenCasualitat de la vida, la participació de Cristina Ramos es produeix després que TEN Tv anunciés que havia adquirit els drets d’‘Une voce per San Marino’, la tercera preselecció que emetrà en obert durant aquesta temporada eurovisiva.

Notícies relacionades

No només l’únic format eurovisiu que es podrà veure en la seva programació, ja que la cadena del grup Secuoya també emetrà les grans finals de l’‘Eesti Laul’ 2022 (Estònia), el pròxim 12 de febrer, i la de l’‘UMK’ 2022 (Finlàndia), el pròxim dissabte 26 de febrer.

Aquestes tres cites pre-eurovisives seran narrades i comentades per Luis Mesa, periodista musical i integrant d’‘Euromovidas’, i Abel Arana, productor musical, escriptor i comunicador digital.