Innecessari

Un comensal de ‘First Dates’ és rebutjat pel seu inoportú comentari: «Vaig demanar que tinguessis les mamelles grans»

El jove va deixar anar aquest comentari a meitat de la cita

Un comensal de ‘First Dates’ és rebutjat pel seu inoportú comentari: «Vaig demanar que tinguessis les mamelles grans»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ‘First Dates’ també s’equivoquen a l’aparellar solters i poden unir dues persones amb més diferències que nexes en comú. Aquesta setmana el programa va intentar que dos joves compaginessin, però els comentaris d’ell sobre el físic de la jove van provocar que aquesta es negués a continuar coneixent-lo. En concret, una referència als seus pits van ser la gota que va fer vessar el vas.

Des del primer moment es van adonar que no tenien una mateixa manera de pensar. La María estava centrada a buscar algú amb qui estar-hi a gust i encaixar. El Rubén, per la seva banda, feia més referència i destacava molt més l’aspecte físic que havia de tenir la persona que volia conèixer al programa de Cuatro.

Notícies relacionades

El punt clau de la cita va ser un comentari del noi sobre els pits d’ella: «Jo vaig demanar que tingués les mamelles grans i, pot ser descarat, però és que les hi tens», va deixar anar sense miraments davant la cara perplexa de la María. El seu disgust era palpable i va provocar que no hi hagués manera de reconduir ni de millorar és situació.

Com era evident, quan va arribar el moment de decidir si tindrien una nova cita junts la soltera no va dubtar a rebutjar l’oferta: «Ja he vist quin tipus de noi és», va expressar. La jove va aclarir que no li agradava l’actitud que tenia per ser parella o per ser amics: «Com a parella no el tindria, si ja de primeres, em coneixes de fa deu minuts i em dius això dels pits... ¡Next!», va afegir molt convençuda i sense pensar-s’ho dues vegades.

Temes:

First dates