Llista completa

‘Operación Marea Negra’ i la nova temporada de ‘La maravillosa Sra. Maisel’, novetats de Prime Video al febrer

La quarta temporada de la sèrie protagonitzada per Rachel Brosnahan arribarà el 18 de febrer

mrsm3 tarmacka 011sm

mrsm3 tarmacka 011sm

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El febrer arriba a Amazon Prime Video amb una allau d’estrenes i retorns. Un dels més destacats de la plataforma d’entreteniment és ‘Operación Marea Negra’, el nou projecte dirigit per Daniel Calparsoro i protagonitzat per Álex González, que arribarà al seu catàleg el pròxim 25 de febrer.

Ambientada al novembre del 2019 i inspirada en la història real del primer narcosubmarí interceptat a Europa, un semisubmergible de construcció artesanal travessa l’oceà Atlàntic amb tres tones de cocaïna al seu interior. A dins, tres homes sobreviuen a tempestes, corrents, avaries, fam, baralles i un constant assetjament policial. Al capdavant dels comandaments hi ha el Nando (Álex González), un jove gallec campió d’Espanya de boxa amateur i marí expert sense recursos econòmics, que es veu obligat a buscar altres mitjans per guanyar-se la vida.

‘La maravillosa Sra. Maisel’ – Temporada 4 – 18 de febrer

Notícies relacionades

Una altra de les estrenes destacades d’Amazon Prime Video aquest mes de febrer és ‘La maravillosa Sra. Maisel’, que veurà la llum el 18 de febrer. Estem al 1969 i ja es respira el canvi. Buscant perfeccionar el seu espectacle, Midge troben una feina que li permet total llibertat creativa. Però el seu compromís amb l’ofici, i els llocs on la porta, creen una bretxa entre ella i la seva família i amics que l’envolten. 

'Real Madrid, la leyenda blanca’ – Estrena – 11 de febrer

‘Real Madrid, la leyenda blanca’ presenta les fites i valors del club, a través dels ulls i sentiments dels seus protagonistes. Participen en el documental grans figures de l’esport i l’entreteniment a Espanya com Emilio Butragueño, Iker Casillas, Predag Mijatovic, José Antonio Camacho, Julio César Iglesias, Alejandro Sanz, Álvaro Arbeloa, Juanma Iturriaga o Lolo Sáinz, entre d’altres.

Altres estrenes

  • 1 de febrer: ‘My son’

  • 4 de febrer: ‘Se terminó el tiempo’

  • 4 de febrer: ‘Reacher’ (Temporada 1)

  • 8 de febrer: ‘Titane’

  • 11 de febrer: ‘Quiero que vuelvas’, ‘Snake Eyes: El origen’, ‘With love’

  • 17 de febrer: ‘Ataque a los Titanes’ (T4. Part 1)

  • 18 de febrer: ‘El sustituto’

  • 20 de febrer: ‘La caza’, ‘Retrato de un amor'

  • 25 de febrer: ‘Shatner in space’, ‘La patrulla canina. La película’.