Canvi de cadena

Telecinco emetrà la seqüela de ‘Pasión de Gavilanes’ després de la negativa d’Antena 3 a comprar-la

Mediaset tanca un acord amb NBCUniversal que inclou la segona part de la novel·la, a més d’altres pel·lícules, telenovel·les, una sèrie mèdica i un programa de reformes

Telecinco emetrà la seqüela de ‘Pasión de Gavilanes’ després de la negativa d’Antena 3 a comprar-la
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Pasión de Gavilanes’ canvia de casa a Espanya. Mediaset ha assolit un acord amb NBCUniversal Global Internacional per emetre als seus canals un ampli lot de continguts, entre els quals es troba la segona part de la coneguda telenovel·la, que actualment s’està rodant a Colòmbia i que reuneix en el seu equip artístic emblemàtics actors de la ficció original (Mario Cimarro, Danna García, Natasha Klauss, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista i Michel Brown, que realitzarà una participació especial a la sèrie).

Drama, venjança, amor i passió conviuen en l’eix narratiu d’aquest relat, que segueix les vicissituds dels descendents de la dinastia Reyes Elizondo, que es veuran involucrats en un misteriós crim que sacsejarà els fonaments de la família.

Cal destacar que l’acord amb NBCUniversal Global Internacional arriba després que Atresmedia Televisión, grup que va emetre la sèrie fa més de 17 anys al nostre país, hagi rebutjat comprar els drets d’emissió d’aquesta segona part per l’alt cost que li suposava.

Mediaset España també ha adquirit els drets d’emissió d’una àmplia cartera de més de 40 llargmetratges, com l’aclamada pel·lícula de terror i ciència-ficció ‘L’home invisible’, protagonitzada per Elisabeth Moss i Oliver Jackson-Cohen; i ‘Les aventures de doctor Dolittle’, comèdia d’aventures i fantasia interpretada per Robert Downey Jr. i Antonio Banderas, que s’estrenaran pròximament.

Notícies relacionades

L’acord també inclou la sèrie mèdica ‘Chicago Med’, produïda per Dick Wolf i que narra l’intens i caòtic dia a dia al Gaffney Chicago Medical Center i les vides dels valerosos metges, infermeres i personal que treballen en aquest hospital; i el programa ‘Escape to the chateau: DIY’, un espai de reformes en el qual els experts en renovació de castells Dick i Angel Strawbridge aconsellen diverses famílies britàniques que, com ells al seu dia, han pres l’extraordinària decisió d’abandonar la seva casa i rehabilitar un castell a França.

A més, l’adquisició de quatre telenovel·les de Telemundo formen part d’aquest acord: ‘La reina del sur’, en la qual l’actriu mexicana Kate del Castillo encarna la narcotraficant Teresa Mendoza; ‘La suerte de Loli’, comèdia interpretada per Silvia Navarro que mostra el gir inesperat de la vida d’una dona independent després de rebre l’herència d’una amiga; ‘Corazón valiente’, una apassionant història d’amor, lleialtat, valentia i intriga amb dues dones guardaespatlles com heroïnes; i ‘Los miserables’, adaptació televisiva mexicana de la famosa novel·la de Victor Hugo protagonitzada per Aracely Arámbula.

Temes:

Telecinco