Polèmica

Omar Montes nega la seva implicació en la trama dels falsos passaports covid: ¿Perilla la seva participació a ‘Idol Kids’?

El cantant nega que hagi sigut client de la xarxa que es dedicava a falsificar passaports covid i PCR negatives

Omar Montes nega la seva implicació en la trama dels falsos passaports covid: ¿Perilla la seva participació a ‘Idol Kids’?
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Omar Montes s’ha convertit en un dels protagonistes del dia, i no precisament per un bon motiu. Una xarxa que es dedicava a falsificar passaports covid i PCR negatives ha sigut desmantellada per la Policia Nacional, que ha detingut set persones entre Madrid i Barcelona. Entre els seus clients es trobaria el conegut cantant, que ha desmentit a les seves xarxes socials qualsevol tipus d’implicació en aquesta trama.  

«Estic vacunat i molt conscienciat amb l’ús de les vacunes com a part de la solució de la pandèmia», afirma Omar Montes. El que fos guanyador de ‘Supervivientes’ nega rotundament que hagi recorregut als serveis que oferia l’organització esmentada: «No puc controlar tot el que es pugui dir de mi, però sí que puc demostrar quan sigui necessari totes aquestes falsedats. Una mentida més, continuo treballant», finalitza el cantant.

Omar Montes s’ha vist esquitxat per aquesta informació quan travessa per un dels seus millors moments professionals. El de Pan Bendito, que ahir a la nit va protagonitzar una nova entrega de ‘Planeta Calleja’, exercirà pròximament com a jurat en la segona edició d’‘Idol Kids’. 

Notícies relacionades

La notícia ha sigut rebuda amb una onada d’indignació a les xarxes socials. Montes s’ha situat en la llista de ‘trending topics’ aquest dimarts al matí i molts usuaris han lamentat que Telecinco hagi confiat en ell perquè formi part del ‘talent show’ infantil. De fet, alguns han arribat a demanar fins i tot que no participi en el programa. 

Una cosa complicada tenint en compte que les gravacions d’‘Idol Kids’ ja han finalitzat, per la qual la seva aparició en l’espai està assegurada. Montes compartirà la taula del jurat amb Ana Mena i amb els integrants del duo Camela, format per Ángeles Muñoz i Dioni Martín. Jesús Vázquez repetirà al capdavant del programa amb Lara Álvarez en el paper de copresentadora. 

Temes:

Telecinco