Moment incòmode

Toñi Moreno reprèn Jonathan per la seva desagradable actitud amb Yoli: «¿No t’agrado, bombonet?»

El germà de Cora i el seu defensor al plató va tornar a fer-se veure, tot i que en aquesta ocasió es va excedir en el seu comportament

Toñi Moreno reprèn Jonathan per la seva desagradable actitud amb Yoli: «¿No t’agrado, bombonet?»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jonathan s’ha convertit en el protagonista de ‘Secret Story’ malgrat no ser dins de ‘La casa de los secretos’. El germà de Cora i el seu defensor als platós continua intentant acaparar l’atenció allà on es presenti. Però la seva actitud està començant a ser represa pels presentadors. Si a ‘Viva la vida’ era Emma García qui el frenava, ahir li va tocar el torn a Toñi Moreno a ‘La noche de los secretos’.

Tot va passar quan Love Yoli, col·laboradora de l’espai, donava la seva opinió sobre el germà de la concursant: «La teva germana és una noia que m’agrada, però sens dubte que el representant que han portat a mi no... Ho sento, però no».

«A veure, guapíssima, però no t’he de caure bé jo. T’ha de caure bé la meva germana», li va replicar ràpidament ell, que va baixar de les grades on estava assegut per acostar-se a l’exconcursant de ‘Gran Hermano’. «¿No t’agrada això? ¿No t’agrada això?», li va etzibar alhora que feia el conat de besar-la.

En aquell moment Toñi Moreno va intervenir: «Jo no renyo ningú, però escolta’m. ¿Tu per què creus que hi ha tanta distància entre tots nosaltres? Perquè estem en un moment de pandèmia. Et demanaré que tot el que hagis de dir amb educació, com ho dius sempre, ho diguis des del teu lloc. Ell diu coses que estan molt bé, només que és molt expressiu, i ja està», va comentar la presentadora amb bon to i simpàtica amb el defensor.

Notícies relacionades

No obstant, quan el programa començava a Telecinco, Jonathan va tornar a insistir-li a Yoli: «A veure, jo soc un tigre famolenc que al final et devoraré». El comentari va provocar rialles entre els allà presents, però ell va acabar sent de nou desagradable: «digues que no t’agrado, bombó, ¿No t’agrado, bombonet? ¿No t’agrada això?», li va deixar anar.

Toñi Moreno es va posar seriosa, va demanar silenci i el va tornar a reprendre, tot i que de nou deixant clara la seva simpatia: «Estic encantada que estiguis participant en aquest programa. Soc feliç perquè sé que defensaràs com ningú la teva germana Cora i perquè m’encanten els teus arguments. Estem en una pandèmia i no ens hem assegut així, amb aquesta distància, per casualitat».

Temes:

Secret Story