Ja hi ha ‘carpeta’

Puja la temperatura a ‘Secret Story’ amb el primer ‘edredoning’ de la seva edició amb anònims

Elena i Alberto han fet un pas més en la seva relació, que resulta poc creïble per a molts dels seus companys

Puja la temperatura a ‘Secret Story’ amb el primer ‘edredoning’ de la seva edició amb anònims
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Han passat menys de dues setmanes des que ‘Secret Story 2’ va obrir les seves portes a Telecinco, però el ‘reality’ ja ha trobat a la primera ‘carpeta’ l’edició. Tot i que molts espectadors no acaben de creure’s la història entre Elena i Alberto, igual com molts dels seus companys, els concursants han fet un pas més en la seva relació amb un ‘edredoning’ que ha generat reaccions de tot tipus. 

‘La noche de los secretos’, el debat presentat per Toñi Moreno en la nit dels diumenges, va mostrar ahir les imatges de la trobada de la parella sota els llençols. Abans d’arribar a aquest punt, Elena i Alberto s’havien fet el seu primer petó i havien parlat de la possibilitat de fer una petició a l’organització del programa: «Haurem de fer ús l’hora sense càmeres»

Més endavant es van ficar al llit i es van tapar amb l’edredó, cosa que va donar lloc que la resta d’habitants comencessin a especular sobre el que estava passant. «¿Això és l’hora sense càmeres?», es va preguntar Brenda a l’adonar-se que totes les càmeres estaven enfocant al sostre.

Notícies relacionades

«Estan follant», assegurava per la seva part Carmen, que no acaba de creure’s aquest idil·li: «Són dues persones que estan avorrides, no han trobat el seu lloc amb ningú, s’han unit i han dit... Doncs ens emboliquem per embolicar-nos. Però no hi veig ni atracció ni res».

Minuts després, els dos protagonistes de la trama van comentar amb els seus companys el que havia passat. «Nosaltres no hem donat gens d’espectacle, ¿eh?», va assegurar Elena mentre que Alberto corroborava la seva versió: «No hem mogut la cintureta». «No ha passat res, de veritat», va insistir ella sense convèncer-los. 

Temes:

Secret Story