Passa per quiròfan

Rocío Osorno, la ‘influencer’ que es va separar d’un senador de Vox, s’opera el nas alhora que la seva amiga

La jove va explicar que tenia problemes per respirar pel nas i que la intervenció permet corregir-ho

Rocío Osorno, la ‘influencer’ que es va separar d’un senador de Vox, s’opera el nas alhora que la seva amiga
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Rocío Osorno, la ‘influencer’ que es va separar del senador de Vox Coco Robatto, ha volgut sotmetre’s a una operació de nas alhora que la seva amiga Teresa Bass. Les joves han compartit amb els seus seguidors la seva decisió de passar per quiròfan per posar fi a diversos problemes que els impedien respirar còmodament.

La sevillana es va desplaçar fins a Madrid amb la seva amiga per realitzar-se una rinoplàstia, una intervenció nasal habitual. A les seves xarxes, Osorno va explicar que totes dues tenien complicacions per respirar pel nas al tenir l’envà desviat, una molèstia que aquesta operació permet corregir.

La noia va donar més detalls de per què ha volgut operar-se: «Vaig començar a córrer o fer esport i notava que acabava respirant únicament per la boca. Em va veure l’otorrinolaringòleg i em va comentar que tenia una desviació a l’envà i una hipertròfia de cornets», va detallar davant el seu gran volum de seguidors.

Notícies relacionades

En el seu perfil va voler mostrar una imatge de com es troba en la qual se la pot veure amb la cara plena de benes i obrir-se per conèixer els dubtes dels seus fans: «Això mereix una ronda de preguntes». Una de les coses que li van plantejar i que no va dubtar a respondre és si prèviament s’havia operat el nas per motius estètics: «Si ho hagués fet, ho hauria explicat, com ara. És la primera vegada que m’opero per una cosa facial», va aclarir sobre aquest tema.

La jove es va operar alhora que la seva amiga, i també ‘influencer’, Teresa Bass. Tal com va detallar, quan va descobrir els avantatges de la cirurgia va voler sotmetre’s ella també a la intervenció: «Venia amb mi al metge perquè és molt més crítica i aquests temes s’han de pensar molt bé». «Vam acbar agafant cita per operar-nos el mateix dia», va confessar Rocío Osorno en resposta a un dubte que li van plantejar i mostrant la seva cara plena de benes.