A ‘La Roca’

Aitana Sánchez-Gijón afirma que l’han «sondejat» per fer el salt a política: «No m’interessa»

L’actriu va xerrar amb Nuria Roca i va confessar que no té «cap vocació» per dedicar-se a la política

Aitana Sánchez-Gijón afirma que l’han «sondejat» per fer el salt a política: «No m’interessa»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La Roca’ va rebre aquest diumenge al seu plató Aitana Sánchez-Gijón, que va parlar de política i del seu projecte més recent en el cine sota les ordres de Pedro Almodóvar. L’actriu interpreta la Teresa a ‘Madres paralelas’, un personatge amb qui no s’identifica personalment. «Em fascina perquè, sent les dues actrius i apassionades del teatre, la seva posició vital és una altra», va afirmar a l’espai de La Sexta. 

Mentre que la Teresa és una dona «de classe acomodada i conservadora», Aitana Sánchez-Gijón va afirmar que era «l’oposat» a ella: «Sempre m’he posat en molts merders, sempre m’he pronunciat davant les coses que m’han semblat injustes com a ciutadana que té el privilegi que li posin un micròfon al davant i li prestin atenció». 

Notícies relacionades

La intèrpret va assegurar que no li importa posicionar-se perquè ho porta «als gens». «Vinc d’una família molt compromesa que va fer molt perquè arribés la democràcia a aquest país. Em sento implicada i concernida pel que passa, sempre m’he mullat», va remarcar durant la seva intervenció.

Nuria Roca va aprofitar per fer-li una pregunta que ja està convertint en un «clàssic» del programa, tal com va afirmar la mateixa presentadora: «¿T’han llançat la canya perquè et dediquessis a la política?». «M’han sondejat una mica en alguna ocasió», va respondre Sánchez-Gijón, que no obstant, ha desestimat «radicalment» endinsar-se en el món de la política. «No m’interessa, jo soc actriu i ciutadana que es manifesta, que se sent compromesa. Però no hi tinc cap vocació», va admetre. 

Temes:

La Sexta