A la docusèrie

Julián Muñoz confessa el seu luxós regal a Isabel Pantoja i quant li va pagar perquè no se n’anés Amèrica

L’exalcalde de Marbella va explicar com va ser la seva relació amb l’artista

Julián Muñoz confessa el seu luxós regal a Isabel Pantoja i quant li va pagar perquè no se n’anés Amèrica
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir a la nit Telecinco va estrenar la seva aposta més polèmica de l’any. ‘Julián Muñoz: no es la hora de la verdad, es la hora de la venganza’ és la docusèrie en què l’expolític condemnat parla de la seva relació amb Isabel Pantoja i dels delictes comesos durant aquella etapa de la seva vida. En la primera emissió ja va llançar diversos dards a l’artista i va confessar algun dels regals que li va fer amb diners públics desviats.

Notícies relacionades

L’exalcalde de Marbella va confessar que solia fer regals cars a la seva nòvia: «Va estar mirant els apartament de Guadalpín i va dir que se’n volia comprar un allà. A l’apartament li van fer un descompte molt molt important, gairebé la meitat. Aquest descompte va ser un regal meu», va afirmar.

Aquest no va ser l’únic regal que va tenir amb l’artista: «Li vaig regalar un Mercedes, de dues places, descapotable. Se’l va emportar a Sevilla i mai en vaig saber res més». La seva bogeria per la cançonetista era tan gran que li va arribar a pagar el que cobraria en una gira per Llatinoamèrica perquè no viatgés: «Eres tres o quatre gales, no me’n recordo. Jo hi vaig enviar una persona de la meva confiança i li vaig dir; ‘Dona-li això a aquesta senyora que és d’aquestes característiques’, i l’hi dona al Parc de la Alameda. A Amèrica, cobrava 30.000 euros per gala», va confessar segons la seva versió dels fets narrats.