Especial YOTELE

La trajectòria de Terelu Campos com a presentadora: de ‘Con T de tarde’ a ‘Sálvame Deluxe’

La comunicadora s’estrena dilluns vinent al capdavant de ‘Sálvame lemon tea’ amb María Patiño

La trajectòria de Terelu Campos com a presentadora: de ‘Con T de tarde’ a ‘Sálvame Deluxe’
3
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco ha començat a treballar en la reformulació de ‘Sálvame’ davant la crisi d’audiència més gran de la seva història. YOTELE ha avançat aquest divendres en exclusiva que Terelu Campos tornarà de forma imminent al programa vespertí de la cadena per presentar un renovat ‘Sálvame limón’ en companyia de María Patiño. Un espai que arrencarà dilluns vinent, 17 de gener, i que portarà per títol ‘Sálvame lemon tea’, tal com ha confirmat oficialment Mediaset aquesta tarda. 

La filla de María Teresa Campos tornarà a treballar d’aquesta manera amb La Fábrica de la Tele, productora amb la qual ha mantingut una tempestuosa relació des de la seva sortida de ‘Sálvame’ l’any 2019 per posteriorment fitxar per ’Viva la vida’. Terelu enterra la destral de guerra amb la cúpula de l’espai per tornar per la porta gran com a presentadora, faceta que ha exercit de forma habitual durant la seva trajectòria professional. 

‘Con T de tarde’, el seu primer gran projecte

La carrera de Terelu a la televisió va arrencar a finals de la dècada dels 80, en què portava a terme tasques de producció i treballava darrere de les càmeres en programes com ‘Por la mañana’, presentat per Jesús Hermida a TVE entre el 1987 i el 1989. Més endavant va passar a col·laborar en espais com ‘A mi manera’ i ‘Pasa la vida’, tots dos presentats per María Teresa Campos a la televisió pública. 

Un dels seus projectes més destacats va arribar el 1996, quan va fitxar per Telecinco per col·laborar a ‘Día a día’, el magazín matinal conduït per la seva mare en el qual també va exercir com a copresentadora. La seva gran oportunitat va arribar el 1997 amb el seu salt a Telemadrid per presentar en solitari ‘Con T de tarde’, un magazín de gran èxit que es va mantenir en emissió fins a l’any 2004. Ricky Martin, Enrique Iglesias i Rocío Carrasco van ser alguns dels convidats que van acudir a aquest espai de la cadena autonòmica. No obstant, la visita més especial va ser la de la seva filla Alejandra quan només era una nena

De ‘La Granja’ a ‘Sálvame Deluxe’

Després que la seva popularitat es disparés després de la seva etapa a Telecinco i Telemadrid, Terelu va desembarcar a Antena 3 coincidint amb el fitxatge de María Teresa per la mateixa cadena per fer-se càrrec del seu nou matinal: ‘Cada día’. Terelu va treballar colze a colze amb la seva mare com a col·laboradora i copresentadora. 

Un dels programes més destacats en el recorregut televisiu de Terelu Campos va ser ‘La granja’, el ‘reality show’ d’Antena 3 en el qual un grup de famosos convivia en un entorn rural. La cadena va apostar per dues edicions d’aquest format, totes dues amb la comunicadora com a mestra de cerimònies

Notícies relacionades

El 2007 va tornar a Telecinco per ser tertuliana en formats com ‘La noria’ i ‘¡Qué tiempo tan feliz!’. Van haver de passar tres anys perquè li arribés una nova oferta de presentadora. A més de començar a col·laborar a ‘Sálvame’, la malaguenya va passar a presentar ‘Sálvame Deluxe’ com a substituta ocasional de Jorge Javier Vázquez, paper que «li va arrabassar» quatre anys després María Patiño, la que ara serà la seva companya de feina.

Des d’aleshores ha anat encadenant nombrosos projectes a Telecinco, però no ha rebut propostes per ser presentadora. Durant els últims anys ha participat en espais com ‘Viva la vida’ o els debats de ‘Secret Story’ i ‘El debate de las tentaciones’, a més de llançar-se a concursar a ‘Masterchef Celebrity’. Després de tants anys li ha arribat una nova oportunitat amb ‘Sálvame lemon tea’, on tornarà a demostrar el seu talent com a presentadora. 

Temes:

Terelu Campos