Ho va tenir clar

La reacció de Carlos Sobera davant la proposta d’una tarotista eròtica a ‘First dates’: «¡Ni de conya!»

La Nuria va sorprendre el presentador del ‘dating show’ amb les seves habilitats per millorar la vida sexual de les persones

La reacció de Carlos Sobera davant la proposta d’una tarotista eròtica a ‘First dates’: «¡Ni de conya!»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlos Sobera es va quedar perplex al restaurant de ‘First dates’ per les habilitats que va assegurar tenir la Nuria, una de les participants que va acudir al ‘dating show’ de Cuatro per trobar l’amor. A més de treballar en una empresa de logística, la barcelonina també es guanya la vida com tarotista eròtica, segons ella mateixa va revelar durant la seva conversa inicial amb el presentador. 

«¿Perdona?», va preguntar Sobera abans que la Nuria donés més detalls sobre aquesta curiosa faceta: «Amb les cartes del tarot puc saber les teves fantasies, els teus bloquejos... Ajudo les persones a millorar les seves relacions sexuals». El conductor del programa, que es va mostrar molt interessat per aquest assumpte, va voler saber si el seu mètode donava «bon resultat». «Si vols ho podem provar, que he portat les cartes», li va proposar la tarotista. Després d’uns segons pensant-s’ho, la resposta del basc va ser clara: «¡Ni de conya!»

Notícies relacionades

«El tarot eròtic és una expressió per a mi. Entra dins del més íntim d’una persona. No estem oberts que la gent ens conegui tant», va explicar en uns totals a càmera la Nuria, que a més de treballar ‘online’, col·labora en una promotora d’esdeveniments a clubs liberals. «Tens una vida molt divertida», va assegurar Sobera entre rialles. 

La Nuria va sopar al restaurant amb Colin, actor i locutor d’origen californià. Tot i que ella sí que es va mostrar disposada a tenir una segona cita, ell només va deixar la porta oberta a prendre «un cafè» en el futur: «Una segona cita no. Crec que som incompatibles, que el que tu busques és una mica més obert del que jo estic acostumat. Crec que a la llarga xocaríem com a parella». 

Temes:

First dates