Se’n va anar uns minuts

Una comensal de ‘First Dates’ s’absenta del sopar per un problema al llavi: «Soc molt presumida»

La noia va decidir anar al bany per veure’s millor després de confessar a la seva cita que tenia una infecció

Una comensal de ‘First Dates’ s’absenta del sopar per un problema al llavi: «Soc molt presumida»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘First Dates’ va presenciar aquesta setmana com una de les seves cites s’interrompia per uns minuts a causa del problema que patia una de les solteres que l’havia protagonitzat. Enmig del sopar, una jove es va aixecar i va haver d’anar al bany deixant sol el noi que havia conegut al programa de Cuatro.

Beatriz i Jota van arrencar la cita amb bon peu. Els dos buscaven algú de qui enamorar-se i en un primer moment semblava que havien encaixat bastant bé, però ella no es trobava del tot còmoda per un petit problema que tenia al llavi.

Notícies relacionades

El noi li va dir que es tragués la tireta que tenia a la boca perquè se li estava caient. Ella va confessar que s’havia pensat molt si acudir a la cita per aquesta raó: «M’ho he pensat bastant», va confessar davant el solter i les càmeres del programa.

L’herpes va provocar que Beatriz s’hagués d’absentar del menjador del ‘dating’ durant una estona perquè volia observar com tenia la boca i retocar-se el maquillatge al bany. La jove va agrair la comprensió de Jota: «M’has fet sentir molt còmoda perquè soc molt presumida i això ho porto fatal», va detallar davant el noi. En la seva estona absent del sopar va aprofitar per trucar a una persona de confiança i explicar-li com anava la trobada.

Temes:

First dates