Llista completa

‘Todos mienten’ i el documental de Raphael, entre les novetats de Movistar+ al gener

La sèrie protagonitzada per Natalia Verbeke, Miren Ibarguren, Eva Santolaria i Amaia Salamanca, entre d’altres, arribarà el pròxim 28 de gener

‘Todos mienten’ i el documental de Raphael, entre les novetats de Movistar+ al gener

MOVISTAR+ / DANIEL ESCALE

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Movistar+ estrena any amb un important arsenal d’estrenes i tornades. El gener estarà marcat principalment a la plataforma de pagament per l’estrena de ‘Todos mienten’, la seva nova sèrie original creada i dirigida per Pau Freixas, que veurà la llum a partir del pròxim 28 de gener.

Aquesta ficció barreja ‘thriller’ amb tocs de suspens, drama i humor negre, amb personatges imprevisibles i impulsius i amb molts conflictes per resoldre, inclòs un crim. Mentides, secrets, aliances o crisis matrimonials i vitals, són algunes de les peces que formen aquest complex puzle. El repartiment està format per Irene Arcos, Natalia Verbeke, Miren Ibarguren, Leonardo Sbaraglia, Juan Diego Botto, Ernesto Alterio, Eva Santolaria, Amaia Salamanca, Jorge Bosch, Lucas Nabor, Carmen Arrufat, Berta Castañé, Marc Balaguer i Lu Colomina. 

‘Raphaelísimo’ – Estrena – 13 de gener

‘Raphaelísimo’ – Estrena – 13 de generUna altra de les estrenes destacades aquest mes de gener és el documental de Raphael, que arribarà a Movistar+ el pròxim 13 de gener. ‘Raphaelismo’ és un gènere en si mateix, un moviment artístic que va més enllà del personatge. És el llegat de l’artista a les futures generacions en forma de sèrie documental dividida en quatre parts. Un retrat íntim que s’endinsa en els secrets, ànsies, pensaments i somnis d’un ésser humà irrepetible, que desperta controvèrsies, i passions, que viu, en el demà i mai es rendeix fins i tot en els moments de més adversitat.

‘Crímenes, de Carles Porta’ – Estrena

Notícies relacionades

‘Crímenes, de Carles Porta’ – EstrenaMovistar+ s’endinsa en la crònica negra amb ‘Crímenes, de Carles Porta’, una aproximació rigorosa i respectuosa a molts casos criminals famosos dels últims anys. El periodista condueix un programa de true crime amb una gran base periodística. Carles Porta ha sigut reconegut amb el premi Ondas de Ràdio 2021 per ‘Crims’ (Catalunya Ràdio), que ha sigut l’origen d’aquest format documental televisiu produït per Televisió de Catalunya i Goroka. Movistar+ acull des de principis del 2022 les seves dues temporades adaptades en castellà.

‘Billions’ – Temporada 6 – 24 de juliol

Hi ha un nou tità a l’olimp de les finances. La pols aixecada per la cinquena temporada es dissipa per revelar un món que ha evolucionat. Amb Axe (Damian Lewis) desaparegut i Michael Prince assumint el seu lloc, Chuck (Giamatti) ha de desenvolupar una nova estratègia que és més aguda i sofisticada que abans. Tots els jugadors, des de Wags (David Costabile) fins a Wendy (Siff), des de Taylor (Asia Kate Dillon) fins a Sacker (Condola Rashad), i per descomptat Senior (Jeffrey DeMunn), han d’afilar les seves armes i buscar noves aliances per sobreviure. El terreny està en continu canvi i el que està en joc és sagrat. Nou rei, nova guerra, noves regles.

Altres estrenes

  • 2 de gener: ‘50 años de Barrio Sésamo’

  • 3 de gener: ‘Silent Witness’ (Temporada 24)

  • 12 de gener: ‘Planeta Verde’ 

  • 13 de gener: ‘Universo’, ‘Hawking: más allá de la ciencia’

  • 14 de gener: ‘Manuel Carrasco. Desde la playa’

  • 18 de gener: ‘Help’

  • 20 de gener: ‘Capitanes de Zaatari’ 

  • 21 de gener: ‘Damon Albarn: un cuento inglés moderno’ 

  • 27 de gener: ‘Attica’

  • 28 de gener: ‘Fast & Furious 9’, ‘The Swell Season’ 

  • 31 de gener / 1 de febrer: 64a gala dels Grammy Awards

  • Sense determinar: ‘El descubrimiento de las brujas’ (Temporada 3 i última)