Taxativa

Cristina Pardo carrega contra uns manifestants antivacunes: «És de ser mala persona, vil i lamentable»

Un grup de negacionistes va atacar Antonio Resines amb missatges d’odi

Cristina Pardo carrega contra uns manifestants antivacunes: «És de ser mala persona, vil i lamentable»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’augment de contagis de coronavirus no ha evitat que els ciutadans negacionistes de la pandèmia continuïn promovent els seus pensaments i Cristina Pardo ho ha pogut comprovar en directe a ‘Más vale tarde’. El programa ha informat sobre una manifestació d’antivacunes i la presentadora ha volgut llançar un clar missatge contra alguns dels que es trobaven a l’acte.

La Sexta ha mostrat imatges d’una trobada de negacionistes a València. Entre els lemes de la manifestació hi havia diversos missatges amb atacs a Antonio Resines, que es troba ingressat a l’uci després de contraure coronavirus fa uns dies.

Notícies relacionades

Al veure l’ocorregut, la periodista no ha dubtat a llançar un al·legat en defensa de l’actor i ha carregat contra els negacionistes que portaven aquests insults: «Hi havia missatges contra la vacunació als nens i fins i tot de dirigits cap a Antonio Resines. S’ha de ser mala persona, vil i lamentable», ha sentenciat.

Al plató, Cristina no ha dubtat a tornar a aclarir el seu missatge i detallar que Antonio Resines continua ingressat mentre es recupera d’una pneumònia, per la qual cosa veu innecessari enviar-li certs missatges des d’un acte negacionista.

Temes:

Atresmedia