A les 22 hores

Toñi Moreno reuneix Bertín Osborne, Fabiola Martínez i tots els seus fills en l’especial ‘Su casa es la suya’

El cantant recorda, amb la periodista, els moments més significatius dels seus 40 anys en el món de la música i de la seva vida personal i sentimental.

Toñi Moreno reuneix Bertín Osborne, Fabiola Martínez i tots els seus fills en l’especial ‘Su casa es la suya’

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco emet aquesta nit, a les 22 hores, l’especial ‘Su casa es la suya’. En aquest especial, Bertín canvia el seu rol en el programa i es converteix en el protagonista de l’entrevista que realitza Toñi Moreno. Durant la conversa, el cantant i presentador recorda la seva dilatada carrera musical i els seus inicis en aquest món, els sacrificis personals que va haver de fer, l’èxit sobtat que va experimentar i com aquest va afectar en el seu matrimoni amb Sandra Domecq. «Amb les meves filles no vaig passar gaire temps i me’n penedeixo. Amb Claudia ho ho vaig passar molt malament quan vaig llegir el seu llibre, perquè hi ha coses que no sabia i que mai em van explicar», afirma l’artista

D’altra banda, Alejandra, Claudia i Eugenia Ortiz Domecq, filles del cantant, expliquen a Toñi com va ser créixer sense la proximitat del seu progenitor i confessen que en aquell període la seva mare sempre els va inculcar amor cap a ell. També expliquen com han viscut la separació del seu pare i Fabiola i com va ser la seva vida amb ella i els seus germans Carlos i Kike.

Osborne respon també a diverses preguntes de destacats personatges del panorama nacional com Iker Casillas, Carmina Barrios, Isabel Díaz Ayuso, Jorge Javier Vázquez, Sonsoles Ónega, Miguel Ángel Revilla i Arévalo, relata divertits episodis de la seva trajectòria professional i dels anys que va viure a Miami i recorda al costat de Pedro Piqueras una curiosa anècdota a través d’una videotrucada. A més, comenta a Toñi Moreno com és la seva vida des que no la comparteix amb Fabiola i posa fi als rumors aclarint si està realment enamorat o no actualment.

Notícies relacionades

En aquest especial, Fabiola Martínez també parla amb Toñi sobre els anys que va estar casada amb Bertín, explica quins van ser els motius de la separació i confessa algunes inquietuds.

Toñi, per la seva part, sorprèn Osborne amb un tradicional dinar de Nadal a base de consomé, marisc, embotits i gall dindi farcit que comparteix amb Fabiola Martínez i tots els fills de l’artista. El fermall d’or de la vetllada arriba de la mà de Bertín, que davant de Toñi i la família Osborne, va interpretar amb el seu fill Carlos ‘Ya no somos dinosaurios’, tema que forma part del repertori del seu últim àlbum, ‘Bertín Osborne. 40 años son pocos’.