A ‘El hormiguero’

Cristina Pedroche apareix amb perruca per no revelar el seu nou pentinat: «Aquest any no és només el vestit»

La presentadora de les campanades d’Antena 3 augmenta la dosi de misteri entorn del seu ‘look’

Cristina Pedroche apareix amb perruca per no revelar el seu nou pentinat: «Aquest any no és només el vestit»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ahir a la nit Cristina Pedroche va ser la convidada d’‘El hormiguero’. La col·laboradora de ‘Zapeando’ va anar a promocionar les campanades d’Antena 3 i a crear més expectació sobre el seu look per a l’última nit de l’any. ¿El motiu? Pedroche va aparèixer amb una perruca perquè no volia revelar el que s’havia fet als cabells.

En les promocions que s’han emès, Pedroche s’ha despullat pels carrers de Madrid i fins i tot ha fet conat de tallar-se els cabells, una cosa amb la qual ha continuat jugant. La presentadora va afirmar que apareixia amb perruca perquè no vol «que se sàpiga què hi ha sota, el que hi passa, el que no hi passa». «Aquest any passen més coses al voltant, no és només el vestit i el que em pot o no cobrir», expressava.

Notícies relacionades

La col·laboradora va parlar de com va anar gestant aquest nou ‘look’ amb Josie, el seu estilista. Al principi ella li enviava referències i ell les va rebutjar per complet. Va ser ell que va acabar enviant-li una idea; «Quan m’ho va ensenyar, em van saltar les llàgrimes i vaig dir ‘sí’», va comentar Pedroche.

Per si no hagués creat prou expectació, Pedroche va avançar que «no és un vestit com a tal». «No hi ha tela com a tal. És una altra cosa. És un missatge. El que estem donant és un missatge», va afegir. Això sí, ja va avançar que no es tracta de ‘body painting’ com indicaven al plató.