No li agraden

La crítica d’una participant de ‘First Dates’ a les ‘apps’ per lligar: «Envien fotos de les seves parts»

Els mètodes per lligar per internet van provocar l’al·legat d’una de les comensals durant el seu pas pel programa

La crítica d’una participant de ‘First Dates’ a les ‘apps’ per lligar: «Envien fotos de les seves parts»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Són molts els temes de conversa que es poden tractar en una primera cita amb un desconegut. A ’First Dates’ aquesta varietat és encara més gran i durant la seva última entrega les aplicacions de cites van ser l’eix central del sopar entre dos comensals que no acabaven de veure bona idea aquesta manera de trobar parella pel comportament d’alguns usuaris.

Notícies relacionades

Coral i Rubén van acudir al programa de Cuatro disposats a trobar l’amor després de passar bastant temps sense cap sort. Tots dos van confessar que estaven subscrits a diferents webs per lligar, cosa que va provocar que es llancessin a criticar la conducta d’algunes persones en aquest tipus de plataformes. 

La jove va confessar alguna de les situacions que ha experimentat a l’app per excel·lència per conèixer solters i es va mostrar molt taxativa: «La gent pensa que per enviar una foto de la polla arribaran a algun lloc. Quina necessitat tinc jo de veure-te-la», va expressar mostrant-se molesta davant el comensal, que va reconèixer haver-se vist en casos similars als que narrava la noia en el programa.

Temes:

First dates