Estrena en cines

Primer tràiler de la pel·lícula de ‘Camera Café’, amb Ibai Llanos i el repartiment de la sèrie original

Arturo Valls, Carlos Chamarro, Ana Milán i companyia recuperen els personatges de la mítica sèrie

Primer tràiler de la pel·lícula de ‘Camera Café’, amb Ibai Llanos i el repartiment de la sèrie original
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Warner Bros. Pictures ha llançat aquest dimecres el primer tràiler oficial de la pel·lícula de ‘Camera Café’, basada en la mítica sèrie emesa per Telecinco entre el 2005 i el 2009. La cinta, que arribarà el pròxim mes de març a les sales de cine, compta amb Ernesto Sevilla com a director i amb el seu elenc original de personatges. 

Arturo Valls es ficarà una vegada més a la pell de Quesada, mentre que Carlos Chamarro tornarà a convertir-se en Julián i Ana Milán en Victoria. Carolina Cerezuela (Mónica), Joaquín Reyes (Richar), Marta Belenguer (Nacha), Alex O’Dogherty (Arturo), Esperanza Pedreño (Cañizares) i Esperanza Elipe (Marimar) també rescaten els seus personatges. 

El tràiler de ‘Camera Café’ mostra, a més, un primer cop d’ull al fitxatge d’Ibai Llanos, que debuta com a actor per interpretar-se a ell mateix. Manuel Galiana, Javier Botet i Ingrid García-Jonsson també s’afegeixen al repartiment de la comèdia. 

Notícies relacionades

Aquest matí també s’ha revelat el cartell oficial de ‘Camera Café’, en el qual apareixen els seus principals protagonistes. Café para muy cafeteros A.I.E., Pólvora Films, LACOproductora, Estela Films i Estela Producciones Cinematográficas són les productores espanyoles de ‘Camera Café’, que compta amb la participació d’Atresmedia Cine.

Sinopsi oficial de la pel·lícula

Tornem a l’oficina per redescobrir els personatges de la mítica sèrie més enllà de la màquina de cafè. Quesada, Julián, Marimar, Cañizares, Victoria i companyia s’enfrontaran a una crisi que està a punt d’enfonsar l’empresa i, el que és pitjor, haurà de salvar-la el seu nou director, que és ni més ni menys que el rei de l’escaqueig.