Per al pròxim 2022

Atresmedia confirma ‘Vestidas de azul’, la continuació de ‘Veneno’ de Los Javis

L’extensió de la història de Valeria serà una altra de les novetats d’Atresplayer Premium de cara a l’any vinent

Atresmedia confirma ‘Vestidas de azul’, la continuació de ‘Veneno’ de Los Javis

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El fenomen de ‘Veneno’ seguirà a Atresplayer Premium. Atresmedia ha fet oficial la producció de ‘Vestidas de azul’, la continuació de l’aclamada ficció sobre Cristina Ortiz ‘La Veneno’ per als pròxims mesos, que estaran centrats en la vida de Valeria i que comptarà de nou amb Paca La Piraña. 

La renovació ha sigut ben rebuda pels seguidors de la sèrie que va captivar el públic. En un esdeveniment celebrat a Madrid en el qual s’han confirmat totes les novetats de l’any vinent era present Valeria Vegas, amiga de La Veneno i escriptora del llibre que va donar lloc a la sèrie: «Ens vam adonar que hi havia un a part de la història que encara no s’havia explicat». 

Javier Calvo també hi ha volgut ser present i destacar el que suposa una ficció com ‘Veneno’ i aquesta continuació: «Neix de la necessitat de saber quina és la nostra història, de saber qui som i qui van lluitar pels nostres drets».

Notícies relacionades

Javier Ambrossi ha ressaltat el rerefons dels projectes: «La història de les dones trans en la transició. ‘Veneno’ s’ha convertit en molt més que una sèrie. Continuarem amb els personatges als quals la gent té tant carinyo». 

EN ELABORACIÓ.