Piropo

Una comensal de ‘First Dates’ es declara a Carlos Sobera: «Ets el meu amor platònic»

El presentador va acabar posant-se vermell pels piropos que li va deixar anar la noia

Una comensal de ‘First Dates’ es declara a Carlos Sobera: «Ets el meu amor platònic»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A ’First Dates’, alguns participants no busquen conèixer altres solters. Hi ha comensals que el que busquen és captivar membres de l’equip, com Carlos Sobera. El presentador es va convertir en el centre d’atenció d’una jove que va acudir al programa i que el va acabar fent enrojolar de tant compliment. 

No és la primera ocasió que omplen el basc d’afalacs. Aquesta setmana va ser Liubov la que va voler piropejar-los tot just entrar. En concret era una jove de 33 anys de Barcelona, però en el seu pas pel format va aclarir que se sent de la Unió Soviètica: «El meu cor és allà». 

Notícies relacionades

Des de l’arrencada va voler enrojolar el presentador: »¡Per a mi, si fossis lliure i no estiguessis casat, només ballaria i cantaria per a tu!», va expressar davant la cara de sorpresa dels que es trobaven al rebedor del programa. 

Carlos Sobera es va interessar per com era el seu prototip d’home ideal: »¡Com tu!», li va respondre. La jove va aclarir perquè li agrada tant el conductor de ‘First Dates’: «Ets el meu amor platònic, espiritual i carni», li va deixar anar abans que li recordés que ell no seria la seva cita, sinó Luis, amb el qual la soltera també va encaixar i es va acabar sentint bastant còmoda.

Temes:

First dates