S’acosta la final

‘Secret Story’ rep aquesta nit Belén Esteban i celebra les seves últimes nominacions

Julen i Luis Rollán es juguen l’expulsió en la gala presentada per Jorge Javier Vázquez

‘Secret Story’ rep aquesta nit Belén Esteban i celebra les seves últimes nominacions
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Secret Story’ encara la seva recta final a Telecinco. Aquesta nit, durant la 14a gala, s’encendran els llums de Nadal de la casa amb una convidada molt especial: Belén Esteban. La col·laboradora de ‘Sálvame’ es convertirà en Mare Noel per repartir els regals als sis concursants, segons avança Mediaset en una nota de premsa. 

La «princesa del poble» tornarà així a Guadalix de la Sierra, on hi ha la vivenda en la qual es va mantenir durant gairebé tres mesos a ‘GH VIP 3’, edició que va guanyar el 2015 amb un 68% dels vots

La de Belén Esteban no serà l’única visita sorpresa de la nit, ja que els concursants i espectadors disfrutaran també de l’actuació d’Antonio José.

Notícies relacionades

El moment clau de la vetllada arribarà amb l’expulsió de Julen o Luis Rollán, que es juguen la seva permanència en el concurs després que Luca i Gemeliers fossin els salvats pel públic dimarts passat. 

Últimes nominacions de l’edició

Aquesta nit també es produiran les últimes nominacions de ‘Secret Story’. Els que al final de la nit hagin quedat fora de la llista es convertiran en els primers finalistes del ‘reality’. Unes nominacions amb les quals el públic podrà triar si es desenvolupen sota la modalitat clàssica o a través d’una fórmula especial, en la qual entraran en joc cinc jokers que determinaran les nominacions de cada concursant.