No ho va dubtar

Bertín Osborne gairebé arriba a les mans amb un home a ‘Gente Maravillosa’

El presentador va voler defensar una cambrera

Bertín Osborne gairebé arriba a les mans amb un home a ‘Gente Maravillosa’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Toñi Moreno ha tornat a Telemadrid. La presentadora andalusa va estrenar dilluns passat, 6 de desembre, la versió autonòmica de ‘Gente Maravillosa’ i va posar una càmera oculta a Bertín Osborne, que va caure en el parany organitzat pel programa. 

En concret, un conjunt d’actors va simular una escena en la qual l’amo d’un bar feia comentaris desagradables, masclistes i racistes, a una de les treballadores: «Jo conec perfectament les cubanes. Ballem, que segur que deus ballar molt bé», li va dir, entre altres comentaris. 

Notícies relacionades

El presentador, després d’escoltar les paraules de l’home, va esclatar fins al punt de mostrar-se disposat a arribar a les mans: «Escolta, tio. ¿No et fa vergonya el que estàs dient? ¡Aixeca’t! ¡Demana-li perdó pel que li estàs fent!», li va dir mentre defensava la jove i es mostrava disposat a arribar a les mans.

Abans que la tensió anés a més, l’equip del programa va sortir del seu amagatall per aclarir que havia sigut víctima d’una de les càmeres ocultes del format de Telemadrid.  L’escena es va reviure al plató amb Bertín Osborne present, que va parlar amb la presentadora sobre aquell moment i va aprofitar per fer un repàs de la seva carrera professional.