No va anar bé

Adriano i José viuen un tens final de cita a ‘First Dates’: «¿Hem acabat ja?»

Els dos van arribar a fer-se un petó en el reservat del restaurant, tot i que la seva ‘decisió final’ va ser molt diferent

Adriano i José viuen un tens final de cita a ‘First Dates’: «¿Hem acabat ja?»

CUATRO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

’First Dates’ va presenciar aquesta setmana el desastre d’una altra de les seves cites. Adriano, un zelador de Puerto Real (Cadis) de 55 anys, va ser un dels protagonistes d’aquesta vetllada. El gadità va iniciar la seva visita al restaurant intentant lligar amb Matías Roure des que es va asseure a la barra per esperar la seva cita: «És que és molt guapo, jo vull un home així».

«Busco un home que li agradi la platja, que li agradi sortir, entrar... Una mica de tot, un tipus normal, no demano un Adonis, una cosa normal, una cosa senzilla», va assegurar el gadità després que fos preguntat per Carlos Sobera sobre el seu tipus de noi ideal.

Només instants després de la seva arribada, Adriano va saber que coneixeria José, un empresari sevillà de 51 anys, que va afirmar que sempre ha estat amb homes: «Quan he estat amb una dona sempre ha sigut per la hipocresia de la societat de fer 20 o 30 anys i no ser criticat i assenyalat pel dit. Ho va haver de fer».

«Quina tela... l’he vist amb els cabells blaus i això...», va assegurar Adriano després de tenir la seva primera presa de contacte amb José, que, al contrari, li va agradar molt que la seva cita fos de Cadis: «A mi m’encanta. De dalt a a baix i d’esquerra a dreta. És la ciutat en la qual tots voldríem viure».

Una vegada asseguts a la taula que el restaurant els va reservar, el cert és que els dos van aprofitar la vetllada per conèixer-se una mica més a fons, disfrutant una cita bastant distesa en la qual van trobar punts en comú i importants peròs. «És massa femení», va assegurar Adriano sobre José en un total a càmera.

A l’hora de les postres, els dos comensals van marxar al reservat en el qual es van oblidar de les càmeres que gravaven la cita i es van besar apassionadament en diverses ocasions. «Els petons els faig de veritat, però no vol dir que hi hagi tema», va assegurar José.

Notícies relacionades

Malgrat que semblava clar com acabarien, la veritat que tots dos van sorprendre amb una tensa ‘Decisió final’. Mentre que Adriano sí que es va mostrar el seu interès per tenir una segona cita amb José però, en canvi, el sevillà no: «No ens veig en actitud de parella, buscava un altre físic, soc molt superficial».

«Prefereixo no dir si m’he enfadat o no. ¿Hem acabat?», va dir Adriano abans d’aixecar-se de la seva cadira i marxar del set de la ‘Decisió final’. «¿I ara què faig jo, Mari Carmen?», va preguntar José a l’equip abans de donar per conclosa la cita.