Raó de pes

Una comensal de ‘First Dates’ rebutja fer un petó: «Se m’espatlla el maquillatge»

Una parella del programa va connectar bastant però no van acabar fent-se un petó

Una comensal de ‘First Dates’ rebutja fer un petó: «Se m’espatlla el maquillatge»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

No tothom decideix besar-se a ‘First Dates’, malgrat sentir-se atret. Aquesta setmana, el restaurant més famós de la televisió va rebre dos comensals que van protagonitzar una romàntica i sensual cita, però que no va acabar en petó per les divertides raons d’un dels components de la parella. 

Miriam acudia al format de Cuatro amb ganes de trobar l’amor i David buscava sentir connexió amb algú. Els dos semblaven sentir-se molt còmodes durant el sopar i els jocs de després, i tot i que ella reconeix que sol espantar els nois al principi, amb el solter havia aconseguit captivar-lo. 

Notícies relacionades

Mentre participaven en les propostes del programa per tenir certa connexió, una de les coses que havien de fer era mossegar-se el llavi i ella va declinar aquesta possibilitat: «No, no que se m’espatlla el maquillatge. Em marxa el pintallavis», va afegir com a excusa davant David, que es va quedar sense paraules per la gran connexió que havien tingut. 

Poc després, en declaracions, Miriam va explicar que prefereix no besar en una primera trobada perquè així els sembla als homes més interessant i hi ha més passió. Per aquesta raó, se’n van haver d’anar a casa amb un petó a la comissura.