Aquesta és la seva evolució

¿Com ha aconseguit Tamara Falcó estar als 40 igual que als 20?

La marquesa de Griñón té un físic envejable que ha aconseguit a base d’esforç físic, una alimentació sana i algun retoc estètic

¿Com ha aconseguit Tamara Falcó estar als 40 igual que als 20?

ATRESMEDIA TELEVISIÓN / EL PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A molts els deu sorprendre saber que Tamara Falcó acaba de complir els 40 anys. La filla d’Isabel Preysler sembla que ha heretat el secret de l’«eterna joventut» de la seva mare, perquè sembla que els anys no hagin passat per a ella. Amb quatre dècades a la seva esquena, té un físic envejable que ha aconseguit a base d’esforç físic, una alimentació sana i algun retoc estètic

L’empresària va guanyar pes l’any 2016 per un problema de tiroide, motiu pel qual va començar a buscar un mètode que li funcionés per perdre els 20 quilos que havia guanyat. «En aquell moment vivia molt estrès emocional. Ho vaig aconseguir suportar amb les dietes i l’esport», va comentar Falcó, que també va estar assessorada per una clínica. 

El menjar saludable va ser el principal aliat de Falcó, que passava per un moment complicat a nivell emocional. «Aquell estiu vaig passar molt temps a casa pensant que tots els problemes m’enfonsaven», va relatar a l’espai d’Antena 3.

Finalment va trobar una solució per canviar el seu estil de vida i aconseguir l’aspecte físic que té, tot i que també s’ha sotmès a alguns retocs estètics. Segons diferents especialistes del departament mèdic de Clíniques Dorsia consultats per YOTELE, Falcó s’ha sotmès a una rinoplàstia. Si ens fixem en l’abans i el després, Tamara s’ha retocat la punta del nas i les ales del nas es veuen escurçades i estirades.

Notícies relacionades

Amb l’objectiu de mantenir el volum del rostre i eliminar arrugues, Tamara Falcó també ha recorregut a l’àcid hialurònic. També ho ha fet per aconseguir uns llavis més hidratats i amb més volum.  L’àcid hialurònic també l’ha utilitzat per afinar el rostre en els pòmuls i per eliminar les ulleres. Finalment, també ha recorregut al bòtox per relaxar les arrugues del front.

La marquesa de Griñón s’ha convertit en un dels personatges amb més presència a la televisió des que va passar per ‘Masterchef Celebrity’, concurs que va guanyar. Després de presentar ‘Cocina al punto con Peña y Tamara’ a TVE, l’any passat va fitxar com a col·laboradora d’‘El hormiguero’, tasca que compagina amb la seva faceta com a jurat a ‘El desafío’.