Primera entrevista amb Yélamo

Revilla torna a ‘laSexta noche’ amb un record a Iñaki López: «Tenia un ‘feeling’ especial amb ell»

El president de Cantàbria va parlar per primera vegada amb José Yélamo a l’espai de La Sexta

Revilla torna a ‘laSexta noche’ amb un record a Iñaki López: «Tenia un ‘feeling’ especial amb ell»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Miguel Ángel Revilla és un dels polítics amb més hores de televisió a l’esquena. Un dels programes pels que es deixa veure habitualment és ‘laSexta noche’, on va tornar a aparèixer durant la nit de dissabte passat. Va ser una ocasió especial, ja que va xerrar per primera vegada en directe amb José Yélamo, que al setembre va agafar les regnes de l’espai després de la marxa d’Iñaki López.

El nom de l’actual presentador de ‘Más vale tarde’ va ser present durant l’entrevista, que va haver de realitzar-se a distància a causa de la DANA que ha cobert la península. «Lamento no poder tenir-lo aquí al plató, on l’esperava amb moltíssima il·lusió, però el temporal ho ha impedit», va explicar Yélamo a l’inici de la trobada. 

El presentador també va fer menció al seu predecessor al lloc: «No sé com se sentirà vostè saludant un de Cadis en comptes d’un de Bilbao, a qui li té tant carinyo». Revilla va confessar llavors que sent molt afecte cap a López, ja que es coneixen des de fa «molts anys». 

Notícies relacionades

«Li tinc una estima enorme. Crec que som amics, ens truquem habitualment. Tenia amb ell un ‘feeling’ molt especial», va recordar el president de Cantàbria. Tot i que era la primera vegada que parlaven a ‘laSexta noche’, Yélamo i Revilla ja havien coincidit fa temps en un partit de futbol: «A tu et conec de veure’t a la televisió. Dius que tens una foto amb mi, però no ho recordo». 

Per refrescar-li la memòria, el programa va mostrar en pantalla la fotografia en qüestió: «És un infaust record per a vostè. Va ser al camp del Sardinero, en un Racing de Santander-Cadis. Jo, gran aficionat del Cadis i vostè, gran aficionat racinguista. Ens vam emportar la victòria i al final vam ascendir. Se’n recorda, ¿no?». «Sí sí, allà vau començar vosaltres a pujar i nosaltres a baixar. Aquesta foto no em porta bons records», va reconèixer Revilla.