Llista completa

‘Celebrity Bake Off España’, ‘El pueblo’ i la docusèrie de Carlos Sainz, novetats de Prime Video al desembre

El talent culinari presentat per Paula Vázquez i Brays Efe arribarà a la plataforma el divendres 15 de desembre

‘Celebrity Bake Off España’, ‘El pueblo’ i la docusèrie de Carlos Sainz, novetats de Prime Video al desembre

AMAZON PRIME VIDEO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Al desembre arriba a Amazon Prime Video amb una allau d’estrenes i tornades. Una de les estrenes més destacats de la plataforma d’entreteniment és ‘Celebrity Bake Off España’, el talent culinari amb famosos presentat per Paula Vázquez i Brays Efe que veurà la llum el divendres 15 de desembre.

Chenoa, Andrés Velencoso, Soraya, Adriana Torrebejano, Yolanda Ramos, Pablo Rivero, James Rhodes, Iturralde González, Paula Gonu, Joan Capdevila, Esperanza Aguirre i Esty Quesada es disputaran cada episodi el premi al millor pastisser amateur del país. Sota l’atenta mirada de dos jutges experts, Clara Villalón (xef, consultora gastronòmica i autora d’El Club del Cupcake) i Frédéric Bau (mestre xocolater, prestigiós pastisser, director de L’École du Grand Chocolat i autor d’‘Au coeur des saveurs’) hauran de demostrar que són capaços d’arribar al nivell establert per ‘Celebrity Bake off’ i, en cada programa, el concursant amb menys talent s’haurà d’acomiadar de la carpa més famosa de la rebosteria.

‘Sainz. Vivir para competir' - Estrena- 2 de desembre

‘Sainz. Vivir para competir' - Estrena- 2 de desembreUna altra de les estrenes destacades d’Amazon Prime Video aquest desembre és ‘Sainz. Vivir para competir’, que veurà la llum el 2 de desembre.  Aquesta docusèrie s’endinsa en la carrera d’una llegenda present en l’alta competició des de fa més de 30 anys, guanyador de dos campionats mundials de ral·li, tres títols en el Rally Dakar i considerat un dels millors pilots de la història. L’audiència podrà ser testimoni del seu treball, esforç i dedicació i de l’especial relació familiar que manté amb el seu fill Carlos, pilot de Fórmula 1.

‘The Ferragnez – La serie’ – Estrena – 9 de desembre

Notícies relacionades

The Ferragnez – La serie’ – Estrena – 9 de desembreRodada entre finals de 2020 i principis de 2021, la sèrie oferirà als fans una visió de la família que mai abans s’havia vist: des del segon embaràs de Chiara fins a la primera participació de Fedez en el mundialment famós Festival de Música de Sanremo, passant pel naixement de la seva segona filla, Vittoria. Tot això en paral·lel amb la seva agitada vida professional i social. Aquesta mirada íntima mostrarà amb sensibilitat i ironia les passions, alegries, llàgrimes i ambicions d’aquesta jove parella que és alhora extraordinària i completament normal.

‘Being the Ricardos’ – Estrena – 21 de desembre

‘Being the Ricardos’ – Estrena – 21 de desembreLucille Ball i Desi Arnaz es veuen amenaçats per greus acusacions personals, el desprestigi polític i tabús culturals en el drama darrere de les càmeres ‘Being The Ricardos’, del guionista i director guanyador d’un Oscar, Aaron Sorkin. A través d’una visió reveladora de la complexa relació romàntica i professional de la parella, la pel·lícula porta l’espectador a la sala de guionistes i a l’estudi de so mentre mostra el que els passa a Ball i Arnaz de portes cap a dins en una setmana crítica durant la producció de la seva innovadora sitcom, ‘I Love Lucy.’

Altres estrenes

  • 1 de desembre: 'Instintos ocultos'

  • 2 de desembre: 'El pueblo' (Temporada 3)

  • 3 de desembre: 'Creadores', 'Harlem'

  • 10 de desembre: 'The Expanse' (Temporada 6), 'Cuidado con lo que deseas', 'Encounter', 'Tampa Baes'

  • 13 de desembre: 'Un lugar tranquilo 2', 'Érase una vez en Hollywood'

  • 17 de desembre: 'The Grand Tour Presents: Carnage A Trois'

  • 23 de desembre: 'Antebellum'

  • 30 de desembre: 'El refugio'