Únic

L’inesperat ball de Roberto Leal, Nerea i Orestes a ‘Pasapalabra’ al ritme de Britney Spears: «Història de la tele»

El presentador va reconèixer que mai havia vist el concursant animar-se a ballar

L’inesperat ball de Roberto Leal, Nerea i Orestes a ‘Pasapalabra’ al ritme de Britney Spears: «Història de la tele»
1
Es llegeix en minuts

‘Pasapalabra’ continua comptant amb un dels seus concursants més estimats. Orestes segueix en el programa lluitant per emportar-se el pot i en l’última entrega va protagonitzar un divertit moment en plató juntament amb Roberto Leal. El jove es va animar a ballar per primera vegada amb diversos membres de l’equip al ritme de la música.

Notícies relacionades

En plena prova musical, Nerea Rodríguez es va arriscar a prémer el botó del programa sense saber la resposta. Després d’un rebot amb María Castro, la cantant va caure que el tema que estava sonant era ‘Oops... I did it again!’ de Britney Spears. L’exconcursant de ‘Operación Triunfo’ es va emportar els segons en joc per a l’equip d’Orestes, que al sonar la cançó va voler ballar al costat de la seva companya d’equip i el mateix Roberto Leal per celebrar la victòria.

El presentador es va sorprendre al veure el participant moure’s en plató, una cosa que no havia fet mai: «Fer ballar Orestes és història de la televisió», va dir entre rialles. El vídeo del moment del trio ballant va sorprendre els espectadors i es va compartir a les xarxes socials del format estrella d’Antena 3.

Temes:

Pasapalabra