Tots desvelats

Luis Rollán confirma el seu secret a ‘Secret Story’: «Soc amant d’un presentador»

Julen parteix com a favorit en el ‘joc dels secrets’ al tenir 12 esferes en el seu poder

Luis Rollán confirma el seu secret a ‘Secret Story’: «Soc amant d’un presentador»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco va emetre ahir a la nit la gala més intensa de ‘Secret Story’ fins ara. A més de l’expulsió d’Adara Molinero davant la seva enemiga íntima Cristina Porta, el joc dels secrets va arribar a la seva fi amb la resolució dels últims misteris que faltaven per descobrir. D’aquesta manera, Luis Rollán no va tenir més remei que confirmar quin li pertanyia: «Soc amant d’un presentador»

Un secret que, com ja va passar amb el de Cynthia, va ser revelat «a mitges». El col·laborador es va negar a revelar la seva identitat, tot i que va voler aclarir que no es tractava d’una persona coneguda al nostre país: «Fa dos anys vaig conèixer un noi a Barcelona que no sabia ni qui era, perquè no és espanyol»

«No m’agrada la paraula amant, perquè per a mi significa ‘l’altre’. No sabíem com definir això, jo l’anomenaria ‘rotllo’ perquè no tenia cap relació», va explicar Rollán. Tots dos van mantenir el contacte i es van tornar a veure en diverses ocasions, i l’última d’aquestes va ser el mes d’agost passat. 

Notícies relacionades

El concursant va comentar que, tot i que és uruguaià, treballa a la televisió de Mèxic i els Estats Units: «M’agradaria dir que, a part que és un tio diví, l’he ajudat molt perquè en aquest país tenim la sort de veure això amb la normalitat més gran del món». «En altres parts, dedicant-se a la televisió i fent sèries, no està tan ben vist. Estic content per haver-lo ajudat, escoltat i que acceptés el que estava vivint», va finalitzar. 

D’aquesta manera, cinc concursants opten a alçar-se amb el premi de 50.000 euros del joc dels secrets. El que parteix amb més possibilitats és Julen, que compta amb 12 esferes en el seu poder. Les quatre restants estan en mans de Luca, Luis, Sandra Pica i Gemeliers, cada un amb una esfera. 

Temes:

Secret Story