‘Tu cara me suena’

El dard de Manel Fuentes a José Luis Moreno: «Ficant la mà»

El presentador va fer referència a les polèmiques que ha protagonitzat el productor

El dard de Manel Fuentes a José Luis Moreno: «Ficant la mà»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

José Luis Moreno va ser un dels protagonistes de l’última gala de ‘Tu cara me suena’. El productor va ser anomenat per sorpresa en boca de Manel Fuentes, que li va voler llançar un petit dard per les polèmiques que ha tingut en els últims mesos.

Notícies relacionades

El mes de maig passat, es va conèixer la detenció de Moreno per diversos delictes d’estafa i la seva posada en llibertat després de pagar una elevada fiança, cosa que va fer que el seu nom s’esmentés al programa d’Antena 3 i s’emportés una indirecta de part del seu presentador. El moment es va produir després de l’actuació de Los Morancos, que es van caracteritzar del duo musical Antonio i Carmen i Fuentes els va deixar anar un petit atac: «Feu una mica de por».

Eva Soriano va fer ús de sentit de l’humor: «Si els poses la mà per allà semblen uns ninots», va afirmar. El comunicador català va aprofitar per carregar contra l’oncle d’Alberto i Laura Caballero: «Així va començar José Luis Moreno, ficant la mà. Al ninot, eh», va dir davant les rialles del públic, dels concursants i del jurat. Jorge Carnaval va aprofitar per fer referència a un dels ninots del ventríloc: «Des d’aquí tot el meu recolzament a Monchito, que ho està passant fatal. És que el que ha passat és molt fort».