Canvi d’idea

Michel Brown anuncia que participarà en la tornada de ‘Pasión de Gavilanes’

Finalment, l’actor reprendrà el seu personatge en la segona temporada de la telenovel·la

Michel Brown anuncia que participarà en la tornada de ‘Pasión de Gavilanes’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els fans de ‘Pasión de Gavilanes’ estan d’enhorabona. Telemundo va confirmar fa unes setmanes la posada en marxa de l’esperada continuació de la telenovel·la, que comptarà amb tots els protagonistes de la ficció original. Tot i que al principi Michel Brown es va quedar fora d’aquest nou projecte, que veurà la llum el 2022, finalment ha fet lloc a la seva agenda per poder retrobar-se amb els seus companys. 

Així ho ha confirmat ell mateix en el seu compte d’Instagram. «Com ja saben, no podia participar en la segona temporada de ‘Pasión de Gavilanes’ perquè rodaré una sèrie que coincideix en el temps», comença dient a través d’un vídeo per, segons després, traslladar la bona notícia als seus seguidors. 

Brown explica que, partint de la «infinitat de missatges» que li han arribat, que ha llegit «amb moltíssim carinyo», s’ha aconseguit arribar a un acord amb la cadena: «Vam aconseguir asseure’ns amb Telemundo i trobar un forat per tenir una participació especial en la sèrie»

Notícies relacionades

De moment es desconeix el pes que tindrà el seu paper en les trames de la segona temporada, amb un rodatge que arrencarà de forma imminent: «He llegit molts capítols i està impecablement ben escrita i filmada». «Ben aviat tornaré a veure els meus companys, amb qui no he treballat des de fa 18 anys», acaba dient el missatge. 

Sinopsi de ‘Pasión de Gavilanes 2’

20 anys després, els ‘gavilanes’ es veuran obligats a enfrontar nous desafiaments que atempten contra la seva família. Un tràgic crim que involucra la mort d’un professor sacseja la família, ja que l’evidència apunta als fills d’una de les parelles com a possibles culpables, desencadenant una sèrie de fets inquietants que, novament, posaran a prova el seu amor i lleialtat.