Després d’apartar-se de la TV

El retrobament d’Ana Rosa amb els seus companys de programa: «La vam veure formidable»

La presentadora de Telecinco va anunciar a principis de novembre que té càncer de mama

El retrobament d’Ana Rosa amb els seus companys de programa: «La vam veure formidable»
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa Quintana continua apartada de la televisió per centrar-se en el seu tractament contra el càncer. La presentadora, que el 2 de novembre passat va anunciar la seva sortida temporal del programa que presenta, s’ha retrobat amb els seus companys en un popular restaurant de Madrid.

Patricia Pardo, Ana Terradillos i Joaquín Prat, juntament amb el director del programa Óscar de la Fuente, es van reunir amb Ana Rosa aquesta mateixa setmana, segons ha comentat el presentador: «Vam tenir el privilegi de dinar amb ella i la vam veure formidable. Està com sempre, una mica més prima».

«El metge li ha dit que ha de treure algunes coses de la dieta perquè en aquests moments no li van bé, però quan recuperi la seva vida normal podrà fer el que consideri oportú», ha aclarit Prat durant el matí d’aquest divendres.

Notícies relacionades

D’altra banda, ha reconegut que aquesta reunió els ha servit a tots per quedar-se més tranquils: «Ens traiem un gran pes de sobre respecte a la incertesa que provoca el tenir una persona pròxima que estimes i de la qual no tens notícia en el dia a dia». «La vam veure formidable, la mateixa de sempre», ha insistit el també conductor de ‘Cuatro al dia’

Ana Rosa Quintana va reaparèixer dilluns passat a la televisió per apadrinar l’estrena de ‘Ya son las ocho’. La periodista va aparèixer al plató per donar-li una sorpresa a Sonsoles Ónega, no va poder evitar emocionar-se al fondre’s en una abraçada amb ella i escoltar les seves paraules: «Que tingueu molta sort, serà un gran èxit. Ets meravellosa i t’anirà molt bé».